De nieuwe iPhone 12 is paars

De nieuwe iPhone 12 is paarsWie gisteren de Apple Keynote heeft gezien, waar ieder half jaar de nieuwste lanceringen van Apple bekend worden gemaakt, weet het al: er komt een paarse iPhone 12! Dat is iets waar ons vrouwenhart natuurlijk sneller van gaat kloppen. Het is bovendien een unieke kleur, niet eerder kwam Apple met deze lila tint op de markt. De nieuwe iPhone is paars en dat is dus een grote, maar leuke verrassing. 

Lees ook: een handig trucje op je smartphone met WhatsApp

De nieuwe iPhone 12 is paars

Waarom paars? Tim Cook gaf aan dat deze kleur elementen bezit van “sophistication” in het Nederlands ook wel “verfijning” genoemd. Qua techniek is er trouwens niets veranderd aan de iPhone 12. Het gaat dus echt alleen om een ander kleurtje. Geen verbeterde camera ofzo, maar ja, die was al knettergoed natuurlijk. Ben wel heel benieuwd wat er bij de volgende Keynote bekend wordt gemaakt over eventuele nieuwe modellen van de iPhone. Voor nu is de paarse kleur denk ik wel heel gewild bij vrouwen. Zeker als je net toe was aan een nieuwe telefoon, kan ik me voorstellen dat je hier voor gaat. 

De nieuwe iPhone 12 is paars foto

Vanaf wanneer verkrijgbaar?

De nieuwe iPhone 12 is verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag, 23 april dus. Je kunt ze in pre-order bestellen en vanaf 30 april komen ze ook daadwerkelijk op de markt. Je kunt dan kiezen voor de iPhone 12 of de iPhone 12 mini, want ook de mini komt beschikbaar in de paarse kleur. De prijs is niet veranderd ten opzichte van een half jaar geleden. Je kunt ‘m dus nog niet goedkoper aanschaffen. De verwachting is dat dit pas kan als er nieuwe modellen op de markt komen. 

Hoesjes en horlogebandjes

Wie voor deze bijzondere paarse kleur iPhone gaat, kan zijn nieuwe toestel ook nog voorzien van een MagSafe leren hoesje of leren sleeve in donkerviolet. Daarnaast zijn er ook nieuwe siliconen hoesjes met MagSafe in Capri-blauw, Pistachegroen, Cantaloupe of Amethist. Mogelijk komen er ook nog bandjes voor de Apple Watch in dezelfde kleuren, voor een perfecte mix & match. Wat vind jij van de paarse kleur?

De nieuwe iPhone 12 is paars met hoesje

Vorig artikelAsperge tartaar recept
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #328
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in