Teenz Skin Store: natuurlijke huidverzorging voor pubers

logo_teenz_skin_storeEen tienerhuid is vaak een probleemhuid. Onregelmatigheden, pukkeltjes en soms zelfs een gezicht vol puisten. Heel slecht voor het zelfvertrouwen! Teenzskinstore is dé online specialist op het gebied van huidverzorging voor pubers. Zij vinden dat je zuinig moet zijn op je jonge huid en deze goed moet verzorgen. Niet met chemische troep, maar met biologische en natuurlijke producten, precies afgestemd op jouw leeftijd.

Amie Skincare is zo’n natuurlijke huidverzorgingslijn die perfect geschikt is voor de jonge huid. Bomvol natuurlijke plantextracten en het maakt je huid, naast schoon, ook nog eens lekker zacht. Er zijn binnen deze lijn verschillende producten verkrijgbaar, zoals een facial wash, dag- en nachtcréme, oogmake-up remover en heerlijke maskertjes.

amie_beautiful_you_gift_24.9.14-21-1024x596-300x300

Teenzskinstore organiseert regelmatig leuke acties en momenteel is dat een super modellenwedstrijd. Word jij het het nieuwe gezicht van het merk Amie? Doe dan mee! De wedstrijd staat open voor meisjes tussen de 8 en 19 jaar. Als je wint, krijg je een fotoreportage en een mooi gezichtsverzorgingspakket. Daarnaast komt jouw foto bij het merk op de website te staan en word je geïnterviewd voor een blog. En wie wil dat nou niet? Meedoen is eenvoudig, je leest er alles over op de website van Teenzskinstore.

home2

Vorig artikelDe Kleine Fabriek door de ogen van onze 2 jarige Lenthe
Volgend artikelWin een van de geweldige muurstickers van Wallart-deco
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in