Kinderkamerinspiratie voor een blauwe maandag

Blauwe-kinderkamer-accessoires19 januari is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Althans, dat zegt men. Ik heb er nooit zoveel last van. En jij? Hoe dan ook, blauw vind ik al van kleins af aan een mooie rustgevende kleur, dus om in stijl te blijven deze vijf prachtige kinderkameraccessoires in blue (denim, turquoise, lichtblauw en indigo) om vrolijk van te worden!

1. Overtreksetje voor een juniorbed in Delftsblauw (Jollein, o.a. bij Aapje4kids.nl)

2 & 3. Blauwe boekenkastjes en een geweven vloerkleed van het Deense merk Sebra (voor een winkel online of in de buurt: www.sebra.dk)

4. Ook van Sebra, een prachtig dekbedovertrek met een met een patchwork-dessin.

5. Een superstoere turquoise lockerkast vind je bij Villa Jipp villajipp.nl . Het merk is HK Living www.hkliving.nl

blauwe kast

Vorig artikelFeel Good shop tips op Blue Monday
Volgend artikelDe Kleine Fabriek door de ogen van onze 2 jarige Lenthe
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in