Oer-Hollandse Skippy Koe voor sinterklaas!

Ken jij hem al? Die originele oer-Hollandse Skippy Koe van Hippe Spullen?

Sinds 2009 hebben al veel Skippykoeien een nieuw onderkomen gevonden bij kinderen door heel Nederland en andere landen. Hij staat nu nog ‘op stal’ in de melkfabriek van Den Hout, maar is klaar om bij jou thuis te komen!

De Skippy koe is super hip speelgoed om lekker binnen en buiten mee te ravotten. De skippy koe is in deze periode het ideale kado om te geven of te krijgen. Hij staat super hip als decoratie en als je kindje er eenmaal opgegroeid is, springen ze ermee door het hele huis. Ook op kinderdagverblijven is de Skippykoe een ware hit en zorgt voor veel speelplezier!

Speciaal voor de feestdagen: gebruik de code: Hipenhot12 en je ontvangt direct 15% korting op de normale prijs van €23.95 per Skippy Koe.

Vorig artikelNieuwe rage: Plus-Plus
Volgend artikelSparkling at Christmas
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in