Oer-Hollandse Skippy Koe voor sinterklaas!

Oer-Hollandse Skippy Koe voor sinterklaas!Ken jij hem al? Die originele oer-Hollandse Skippy Koe? Sinds 2009 hebben al veel Skippykoeien een nieuw onderkomen gevonden bij kinderen door heel Nederland en andere landen. Hij staat nu nog ‘op stal’ in de melkfabriek van Den Hout, maar is klaar om bij jou thuis te komen!

Lees ook: 35 typische Hollandse producten

Oer-Hollandse Skippy Koe voor sinterklaas!

De Skippy koe is super hip speelgoed om lekker binnen en buiten mee te ravotten. Deze skippy koe is het hele jaar leuk om te geven of te krijgen, maar in het bijzonder met de feestdagen. Hij staat super hip als decoratie en als je kindje er eenmaal de leeftijd van een jaar of 4 heeft kan ie er mee door het hele huis springen. Ook op kinderdagverblijven is de Skippykoe een ware hit en zorgt voor veel speelplezier! 

Leeftijd Skippy Koe

De leeftijd die geadviseerd wordt voor de Skippy Koe is vanaf 18 maanden. Er zullen vast kindjes zijn die er dan al mee spelen, maar bij mij waren ze toen echt nog niet stabiel genoeg om er op te zitten zonder te vallen. Zelf zou ik zeggen dat ze echt stevig moeten staan en lopen voor ze met een Skippy Koe aan de slag kunnen. De leeftijd die ik zou adviseren ligt dus ergens tussen de 2 en de 3 jaar, afhankelijk van hoe vlot je kind is qua motoriek. Want ook dat is heel verschillend. Naast erop zitten en springen, gebruikten mijn kinderen ‘m trouwens ook om mee te spelen. Dan was het opeens een koe in de wij die ze moesten verzorgen. Hij kreeg dus regelmatig een plek in het spel. 

Onze ervaring met de Skippy Koe

Hier hebben de kinderen jarenlang plezier gehad van de Skippy Koe. Hij stond altijd in de woonkamer en als ze even hun energie kwijt moesten, sprongen ze ermee door de kamer. Hij is wat handzamer dan een skippy bal, omdat ze hier echt een rug hebben om op te zitten. De poten van de koe zijn echter wel weer wat instabieler dan de platte onderkant van een bal, waardoor ze iets sneller omvallen. Dat maakt allemaal niet uit, vallen en opstaan hoort bij het leven. Meestal vallen ze niet hard. Die van mij stonden weer op en gingen lekker verder. Ik vond het juist een ideale manier voor de kinderen om hun balans en evenwicht te oefenen. De Skippy Koe is goed voor de motoriek. Wat mij betreft is dit ontwerp, zelfs na jaren, nog steeds leuk en leerzaam. 

Oer-Hollandse Skippy Koe

Vorig artikelNieuwe rage: Plus-Plus
Volgend artikelSparkling at Christmas
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in