Belissima, dè Clarinswebshop!

Ik ben al een ruime week aan het smeren met Clarins anti-aging creme voor de dertiger en je ziet de rimpels verdwijnen! Nee, dat laatste is natuurlijk een grapje. Dat zou ook niet kunnen in 1 week tijd. Maar, het is zonder twijfel een lekker cremetje. Smeert fijn, trekt lekker vlot in en geurt heerlijk. Niet te, zoals je dat met sommige crèmes kunt hebben waar het geparfumeerde de overhand heeft, maar gewoon subtiel. Laatst zat ik in de auto naar mijn werk en ik dacht: wat ruik ik toch voor lekkers? Dat bleek dus mijn eigen gezicht te zijn, het de crème van Clarins die ik er op had gesmeerd. Een aanradertje dus, net als alle andere fijne Clarins producten die ik mocht uitproberen. Van make-up tot prettige crème voor mannen. Prima idee voor verjaardagen of voor vader-en moederdag straks. Of wellicht zelfs onder de kerstboom? Mijn Clarins producten zijn afkomstig van Belissima, de enige echte Clarins webshop van Nederland! Ze verkopen er veel producten, voor ieder huidtype of huidprobleem het juiste smeerseltje. Daarnaast geven ze online adviezen, want Kyra, aan het roer van Belissima, is schoonheidsspecialiste en weet dus waar ze het over heeft. Ik vond het trouwens nog best spannend om over te stappen op een nieuw product. Jaren terug kreeg ik eens eczeem in mijn gezicht, ik ben toen een hele dure speciale crème gaan gebruiken en daarmee ging de eczeem weg. Daarna durfde ik nooit iets anders meer te gebruiken. Maar, met Clarins is het goed gegaan, waardoor ik durf te zeggen dat het zeker ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid! Bovendien zat het zo leuk ingepakt, dat het een feestje was om de spulletjes te ontvangen.

Namens Belissima mogen wij een leuke korting weggeven. Je krijgt er al standaard 10% korting, maar wie met de couponcode hipenhot bestelt, ontvangt nog eens extra 10% korting. Dit geeft dus een totale korting van maarliefst 20% op het gehele assortiment!

Vorig artikelsAMenZo
Volgend artikelDe knielap
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in