De kookstudioweek

samen koken meii 2020Voor mijn vrijgezellenfeestje hadden mijn vriendinnen een kookworkshop georganiseerd. Ze hadden daarbij goed aangesloten bij mijn interesse: ik houd van koken. De kookworkshop werd verzorgd door Yuri Verbeek van de Kokkerie. Ik kende hem nog niet, dus het was een verrassing tot het laatste moment. Zelfs toen ik bij de locatie aankwam had ik nog geen idee, ik wist immers niet dat het bestond. Gelukkig nu wel en is het ook redelijk dichtbij huis, zodat ik nog eens een kookworkshop kan volgen daar. 

Lees ook: Voordelen van een inductiekookplaat

Workshop

Ik vond het hartstikke leuk. Na wat uitleg mochten we zelf aan de slag. In groepjes recepten bereiden. Yuri liep rond om te kijken hoe het ging en hier en daar aanwijzingen te geven. Toen iedereen goed zijn best had gedaan gingen we aan tafel. Die was mooi gedekt en uiteraard stonden er ook flessen wijn binnen handbereik. De kookstudio is sowieso mooi ingericht, waardoor je echt leuk zit daar. Deze workshops zijn zonder twijfel een aanrader om een keer te doen als je in Zuid-Holland woont. De locatie is dichtbij het station, zodat je met de trein kunt komen en niet naar een parkeerplek hoeft te zoeken. 

De kookstudioweek

Kookgekken kunnen dus hun hart ophalen in deze kookstudio. Vroeger werd de Nationale Kookstudioweek georganiseerd. Dan kon je ook bij de Kokkerie lekker aan de slag. Tegenwoordig zijn er weer andere evenementen. Op de website lees je precies welke activiteiten er zijn. Zo kun je vanzelf vinden of er binnenkort een activiteit is waar je aan deel wil nemen. Ik beloof je dat je originele recepten gaat leren koken, waar je thuis weer de blits mee kunt maken. Misschien wel tijdens het kerstdiner dit jaar? 

De kookstudioweek

Vorig artikelAsking for trouble
Volgend artikelJouw babywebsite
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in