Jouw babywebsite

jouwbabywebsite2Ik weet nog wel toen ik zwanger was van mijn eerste kindje. Al maanden van te voren maakte ik plannetjes over een website. Mijn ouders wonen niet naast de deur, en daarbij waren de eerste weken super hectisch. Ik had geen tijd om alle vrienden en familie uitgebreid telefonisch te woord te staan. Meer dan eens begon dochterlief precies te huilen op het moment dat ik net dacht dat ze voor langere tijd zou gaan slapen. Zo’n babywebsite is dus superhandig om alle bekenden op de hoogte te houden. En foto’s op te showen van je mooie kindje. Een groot voordeel is dat je het kunt het bijhouden op de momenten dat het jou uitkomt. En het is natuurlijk een leuk naslagwerk voor later! Nu ben ik in de gelukkige omstandigheid dat mijn man webdesigner is en een prachtige website tevoorschijn toverde. Helaas is niet iedereen in die luxe omstandigheid, en daarom is jouwbabywebsite een uitkomst! Hier kun je al tijdens de zwangerschap een dagboek bijhouden, je kunt onbeperkt foto’s en flimpjes plaatsen, er is een gastenboek waarin je alle felicitaties na de geboorte van je kindje kunt ontvangen en je hebt de mogelijkheid een wensenlijstje samen te stellen, zodat de kraamvisite gericht naar een geschikt cadeau kan zoeken. Tevens biedt jouwbabywebsite de mogelijkheid om een groeigrafiek bij te houden en is er ruimte om het doorkomen van de tandjes met bekenden te delen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Je krijgt een website beheeromgeving waarmee je heel eenvoudig je website kunt onderhouden en waarvoor je echt geen technische kennis nodig hebt. Wil je dat alleen bekenden je website kunnen bekijken dan kan je deze afschermen door middel van een wachtwoord.

Uniek bij jouwbabywebsite is dat je echt een eigen internet adres kan aanvragen, bijvoorbeeld www.jouwkindjesnaam.nl of www.familieachternaam.nl en daarbij ook een eigen e-mail adres krijgt. Dit adres kan je, indien gewenst je leven lang gebruiken voor een baby website maar ook voor een peuter, kleuter en tiener website. Of als je later zelf een website wil plaatsen kan dat ook.

Als relatie van hip & hot maak je tot eind april 2009 kans op 3 gratis basic babywebsites. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het antwoord op onderstaande vraag sturen aan: winactie@jouwbabywebsite.nl

Vraag: Bij welk type babywebsite krijg je een pagina waarop je de bezoekers statistieken kan bekijken?

Tip! Het antwoord is te vinden op www.jouwbabywebsite.nl Winnaars krijgen via e-mail bericht.

jouwbabywebsite11

Vorig artikelDe kookstudioweek
Volgend artikelMarywibis
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in