De leukste beterschapskaarten voor kinderen

De leukste beterschapskaarten voor kinderenNederland is in de ban van het Coronavirus, maar gelukkig maken de meeste kinderen zich er niet druk om. Wel hebben kinderen regelmatig een griepvirusje te pakken. Kinderen zijn snel ziek, en soms even snel weer opgeknapt. Maar niet altijd. Dan groeit een verkoudheid uit tot een longontsteking of belanden ze met een buikgriepvirus in het ziekenhuis. Ik spreek uit ervaring, het is één van mijn kinderen wel eens overkomen. Hoe leuk is het dan niet om ze een beterschapskaartje te sturen? Een beetje aandacht kan een ziek kind heel goed doen. Daarom in deze blog: de leukste beterschapskaarten voor kinderen.

Lees ook: 12 leuke kaarten voor de herfst
Lees ook: Complimentenkaarten

De leukste beterschapskaarten voor kinderen

Het valt niet mee om ziek te zijn. Urenlang in bed te liggen, ik vind het zelf ook een uitdaging. Zeker als kind: liever ren je lekker buiten achter een voetbal aan. Of speel je met vriendje of vriendinnetjes verstoppertje. In dit digitale tijdperk vergeten we nog wel eens hoe leuk het is om echte post te krijgen. Een beterschapskaartje doet wonderen voor een kind. Je kunt een beterschapskaart kopen in de winkel, maar tegenwoordig kan dat nog gemakkelijker online. Je kunt zo’n kaartje helemaal personaliseren: afbeelding kiezen, eigen tekst verzinnen, adres invullen en frankeren. De volgende dag ligt het al bij het zieke kindje op de deurmat. Ik vond een heleboel leuke beterschapskaarten online die ik samen met de kinderen heb bekeken. Ze mochten er van mij allemaal eentje kiezen die ze leuk vonden. De overige kaarten vind ik zelf heel leuk!

Woezel & Pip met geluid

De absolute topper is van de beterschapskaarten voor kinderen is deze Woezel & Pip kaart. Vooral de jongste twee vonden het fantastisch. Voorop staan Woezel & Pip, Pip is verkleed als dokter en Woezel is ziek. Als je de kaart opent, zeggen ze: Oh jee, ben je ziek? Wordt maar snel weer beter. Liefs, Woezel en dokter Pip en van iedereen uit de Tovertuin!

Woezel & Pip met geluid kaart

Olaf van Frozen

De kleintjes vonden de kaart van Olaf uit Frozen ook helemaal geweldig. Olaf heeft sowieso al gewoon een heel aanstekelijk vrolijk hoofd, dat vrolijkt een ziek kind zeker op. Bovendien is het natuurlijk heel herkenbaar voor kinderen. Wie houdt er nou niet van Olaf? De kaart is lichtblauw met een lachende Olaf erop, er staat het woordje beterschap en de rest kun je zelf invullen hoe je dat wenst.

beterschapskaart frozen olaf

Appeltjeskaart om beterschap te wensen

De appeltjeskaart vond de oudste leuk. Ze opperde om er een mandje appels bij te geven, wat natuurlijk een leuk idee is, mits diegene natuurlijk geen appels kan of mag eten. Maar anders zijn vitamientjes altijd goed! “Elke dag een beetje beter” staat er in de appels.

beterschapskaart appels

Vogeltjes

De vogeltjeskaart werd uitgekozen door Lenthe. Haar sprak deze kaart gewoon aan, ze houdt van vogeltjes zegt ze. Ik vind ‘m ook heel goed kunnen voor oudere kinderen en volwassenen. Er staan vogels en bloemen op en de kaart zelf is ligt van kleur. Een vrolijke kaart!

beterschapskaart vogeltjes

Cars beterschapswensen

Kinderen die van Cars houden, vinden deze kaart met de auto van Cars waarschijnlijk heel leuk. Lekker stoer en opvallend, die valt op in je slaapkamer! Of ziekenhuiskamer, als je daar ligt. Deze hoort zeker thuis in een rijtje met de leukste beterschapskaarten voor kinderen.

cars wordt maar snel beter

Van Haasteren

Van Haasteren, bekend van de puzzels, heeft ook leuke beterschapskaarten. Er is vanalles op te zien, kinderen kunnen er uren naar kijken. Volwassenen trouwens ook. Ze zijn eigenlijk gewoon leuk voor iedereen, en zeker voor de puzzelfans!

beterschapskaart van haasteren

Muppets beterschapskaarten voor kinderen

De Muppetshow is al wat ouder, maar kinderen kennen het vaak wel. Ze genieten van de poppen op tv, en zo’n kaart maakt ze vast aan het lachen. Beterschapswensen van de Muppets, wat wil je nog meer als je ziek bent?

beterschapskaart muppets

 

 

Vorig artikelJe TV meubel stylen, zo doe je dat!
Volgend artikelDe oplossing voor kinderen die zich vervelen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in