De online gids voor fashionable moms

the daily lady websiteHet motto van onze nieuwe website is “life won’t sparkle unless you do”. We bedoelen daarmee, dat het nu eenmaal niet vanzelf gaat allemaal. Je bent verliefd, besluit samen om zwanger te raken, bent in de 7e hemel als het lukt en vervolgens wordt de baby geboren en kom je in een soort rollercoaster terecht. Van poepluiers, slapeloze nachten, geleefd worden door je kind en weinig tijd voor jezelf. Uh, waar was die roze of blauwe wolk ook al weer gebleven? Hoe houd je alle ballen hoog? Hoe word je supermoeder, maar blijf je ook nog die leuke vrouw van je man?

The Daily Lady heeft hier een antwoord op.  Want hé, als je eenmaal trotse moeder bent van een prachtige dochter of zoon wil je er natuurlijk nog steeds fashionable uitzien. Daarom ligt de nadruk van The Daily Lady op mode, beauty en het behouden van je lifestyle, maar dan mét kinderen.

Dagelijks word je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes omtrent moederschap, kids, fashion, celeb moms, beauty, health en lifestyle. De website bevat inspirerende blogs op het gebied van reizen, het dagelijkse leven van een moeder en regelmatig interviews met bekende mensen. The Daily Lady; een destination en digitaal platform speciaal voor fashionable moms.

WWW.THEDAILYLADY.NL

The daily lady bekende nederlanders

Vorig artikelEen superleuk gezelschapsspel voor peuters en kleuters
Volgend artikelMijn favoriete warme wintertruien & vesten
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in