Feel Good shop tips op Blue Monday

Blue-Monday-Feel-GoodHet is weer Blue Monday vandaag. Of je er nu wel of geen last van hebt, het is hoe dan ook hartstikke hip om jezelf op zo’n dag als vandaag een beetje te verwennen. Je bent namelijk hartstikke zielig op Blue Monday hè, dat weet je toch wel? Genoeg redenen te bedenken:

 • de winter duurt nu al eeuwen en gaat ook nog eeuwen duren
 • na de feestdagen is al je geld op en je moet nog tot mei wachten voor er weer een bult extra salaris (je vakantiegeld) komt
 • je goede voornemens zijn waarschijnlijk al mislukt
 • maandag is sowieso een rotdag
 • het duurt nog een poos voor het vakantie is
 • de dagen zijn kort en donker, het is koud en rotweer

Dus… je zocht een goed excuus om eens flink te gaan shoppen? Dat heb je bij deze gevonden 😉 Je bent namelijk hartstikke depressief door die eeuwigdurende winter en vandaag mag je helemaal los gaan om jezelf weer een goed gevoel te geven.

Vandaar dat je van mij Feel Good Shop tips krijgt:

 • ik begin met onze eigen complimentenkaarten. Door de vrolijke kleurtjes word je daar natuurlijk zelf ook vrolijk van, maar het is nog leuker om iemand een complimentje te sturen in deze deprimerende maand!
 • een beetje duur, maar ik weet zeker dat je er vrolijk van wordt, van deze Instax camera van de HEMA. De hipste gadget van dit moment! Al fotograferend vergeet je het slechte weer om je heen.
 • Doe jezelf een pakketje cadeau van The Spa Collection. Heerlijk spul om jezelf mee te verwennen! Doet mij altijd denken aan Australië, omdat het ruikt als een crème die ik daar destijds kocht.
 • Koop een Feel Good kleurboek, pak kleurpotloden en ga aan de slag. Wedden dat je een positieve vibe krijgt?
 • Voor een positieve kijk op het leven lees je elke dag een Feel Good Inspiratiekaart. Succes verzekerd om deze winter door te komen!
 • Wil je actief aan de slag om gelukkiger te worden? Dan schaf je dit Feel Good werkschrift aan. Inspirerende oefeningen om het geluk in jezelf te vinden.
 • Houd je van YOGA? Dan is dit Feel Good Yogabook een musthave.
 • Dit boek is nog niet verkrijgbaar, maar mag zeker niet ontbreken in je boekenkast: Feel Good powerfood. Reserveer ‘m dus vast! Powerfood is immers sowieso al gelukkigmakend, en met deze 50 recepten heb je helemaal het gevoel dat je goed bezig bent.
 • Houd je van lekker eten? Ga dan met een vriendin heerlijk lunchen. Maakt niet uit waar, er zijn genoeg toffe tentjes bij jou in de omgeving te vinden en je hebt het verdiend, zo’n Feel Good Lunch of High Tea.
 • Dit moet je even met je wederhelft regelen, maar een Feel Good Massage is uiteraard nooit weg op zo’n dag als vandaag. Je kunt natuurlijk ook gewoon een massage boeken, bijvoorbeeld bij Doctor Feelgood in Amsterdam 😉
 • Last, but not least: boek een weekendje weg. Met een vriendin, je man, je vriend of het hele gezin. Travelbird is een hele hippe reisorganisatie met toffe aanbiedingen en voor ieder wat wils!

Hoe ga jij deze dag doorbrengen? Doe je nog iets om jezelf gelukkiger te maken? Heb jij last van Blue Monday, of is het volgens jou een hype?

Vorig artikelActiviteiten rondom het thema tanden wisselen
Volgend artikelKinderkamerinspiratie voor een blauwe maandag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in