De oplossing tegen zweetgeur in sportkleding

De oplossing tegen zweetgeur in sportkleding oruganixx sportsprayIk weet niet hoe het met jullie pubers zit, maar die van mij kunnen flink stinken. Dat is ineens ontstaan, het schijnt te maken hebben met hormonale veranderingen. De voetbalschoenen van Yuren, die wil je gewoon NIET in de gang hebben. Zodra ik er loop ruik ik het al. Die lucht krijg je er amper uit. Dat geldt ook met de gymtas van de andere puber. Soms zitten die gymkleren een week in haar tas. “Vergeten” mama, zegt ze dan. Die lucht! Niet te doen. Je krijgt het er amper meer uit. Gelukkig is er dus een nieuw product op de markt dat ik mocht testen en ik ben er enthousiast over. Het werkt namelijk echt. Dus luister en huiver: de oplossing tegen zweetgeur in sportkleding heb ik gevonden. Ourganixx sportspray it is!

Lees ook: Bamboe sokken als oplossing tegen zweetvoeten

De oplossing tegen zweetgeur in sportkleding

Je bent vast al nieuwsgierig geworden en dat snap ik. Een oplossing voor het zweetgeur probleem in de sportkleding van iedereen in het gezin is logischerwijs een hoera-momentje. Ik kreeg een flesje Ourganixx opgestuurd. Dit is dus een microbiologische sportspray die zweetluchtjes als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Vooral heel handig voor alles wat je niet zo makkelijk in de wasmachine stopt. Zoals dus voetbalschoenen. Of bokshandschoenen. Of (scheen)beschermers. Een helm, een yogamat of gewoon de hele sporttas waar een week lang sportkleding in lag te stinken.

Mijn ervaring met Ourganixx

Het gebruik is simpel: even sprayen op de sportschoenen of in de gymtas en klaar. Zo is het echt! De nare geurtjes verdwijnen heel snel en dat maakt dat ik echt fan ben van dit flesje met wondermiddel. Nu zeggen ze zelf dat je het schoon wordt zonder wassen, maar met kracht van de natuur. Daar was ik eerst een beetje verbaasd over: de geur is weg, dan is het toch niet schoon? Maar toen ik me daar in ging verdiepen, klonk de verklaring logisch. De nare geurtjes komen door bacteriën. De micro organismen in Ourganixx sportspray gebruiken die bacteriën als voeding. Ze eten ze als het ware dus op. Daarvoor verdwijnen de geurtjes en dus klopt het verhaal wel. Ideaal toch?

Wat kost het?

De grote vraag is natuurlijk: wat kost dat? Dat valt redelijk mee. Je hebt de sportspray van Ourganixx al voor €9,60 exclusief verzenden. Hoe lang je er precies mee doet weet ik nog niet, want ik heb het flesje pas 1 week in gebruik. Ik zal dat later nog toevoegen aan deze blog. We gebruiken het nu vooral voor de voetbalschoenen en de gymtas, maar je kunt het voor allerlei sportdingen gebruiken. Zoals fitness artikelen, schaatsen, handschoenen en nog veel meer. Op de website staat een hele lijst.

Je koopt Ourganixx sportspray hier.

De oplossing tegen zweetgeur in sportkleding ourganixx

Vorig artikelBlogbox feestdagen
Volgend artikelDroge en jeukende hoofdhuid: dit kan je ertegen doen!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in