Blogbox feestdagen

Blogbox feestdagen white noise nedisIk werk regelmatig samen met het mediabureau RVG PR. Zij sturen vaak blogboxen met nieuwe producten die ik dan mag testen. Afgelopen week ontving ik zo’n blogbox met het thema “Feestdagen”. Er zaten vijf hele toffe producten in die ik graag met jullie wil delen. Wie weet zijn het leuke cadeautips voor de feestdagen bijvoorbeeld? Als je inspiratieloos bent kan zo’n blogbox feestdagen je net even op een goed idee brengen!

Blogbox feestdagen

Zelf weet ik vooraf ook niet wat er in de blogbox feestdagen zit. Ik was dan ook verrast van alle bruikbare en leuke artikelen. Ze stonden uiteraard in het teken van de decembermaand, maar ook wel een beetje in het teken van self-care. Dat is heel fijn, zo aan het einde van het jaar en in deze best lastige tijd. Hieronder ga ik de producten één voor één bespreken.

Pearle Privé Revaux

Pearle heeft een lijn brillen uitgebracht voor niet-brildragende mensen die veel op schermen zitten. Deze brillen hebben een blauwfilter. De Pearl Privé Revaux lijn zelf is niet nieuw, deze is al in 2016 opgericht in de overtuiging dat een opvallende stijl geen luxe hoeft te zijn voor een selecte groep. Het zijn trendy brillen met een blauwlicht filter, met een zachte prijs. Door het filter heb je minder vermoeide of geïrriteerde ogen, minder snel hoofdpijn en slaap je beter. In deze tijd, waarin we veel thuis moeten werken en online moeten doen, is zo’n fijne bril erg welkom. Ik ben zelf geen brildrager, maar ik moet zeggen dat ik het wel prettig vind om ‘m te dragen tijdens het werken! Zeker als je langere tijd achter de laptop moet zitten.

Blogbox feestdagen pearl

Oorbellen met maansteen

Regenboogmaansteen vertrekt de vrouwelijke intuïtie en helpt je om op je gevoel te leren vertrouwen. Erg welkom in deze onzekere tijden als je het mij vraagt. Het geeft precies de juiste energie op het juiste moment en dat alles met een vrouwelijke zachtheid die niet onderschat moet worden. Deze Jeh Jewels oorbellen van verguld zilver met regenboog maansteen zijn gemaakt met duurzame materialen en prachtig voor zowel de feestdagen als daarna. Ze zijn heel neutraal en passen daardoor overal bij, bovendien vallen ze lekker op. Ik vind ze prachtig en heb ze al veel gedragen. Het is sowieso een goeie tip als webwinkel, ik heb er al eerder oorbellen gekocht. Ze hebben zoveel moois!

Blogbox feestdagen maansteen jeh jewels

Uneven kaarsen

Uneven staat voor alles wat net een beetje uit de pas loopt, niet mooi recht is en dus uniek. Gemaakt in ons eigen land, duurzaam, natuurlijk, navulbaar. Het allermooist vind ik de grote kaars, die op zeker wekenlang zal blijven branden. Van de alleruiterste paraffine, waardoor het niet extra belastend is voor het milieu. Ook de oester is een mooi product. Deze kaars kun je opbranden en dan opnieuw vullen met de bijgeleverde parels. Sommige hebben zelfs een lekker geurtje. Leg ze in zand of op het bijbehorende touw. Deze mooie producten zijn een leuke tip voor liefhebbers van kaarsen. Bekijk alle Uneven producten op hun website.

Blogbox feestdagen uneven

Nedis White Noise sound apparaat

Wie in deze tijd moeite heeft om te ontspannen, niet goed slaapt of moeite heeft met concentreren heeft wellicht baat bij dit Nedis White Noise sound apparaat. Deze soort elektronische kegel met tiptoetsen geeft zacht licht en geluid in allerlei soorten en maten. Wil je een kabbelend beekje, fluitende vogeltjes, kwakende kikkers, hartritmes, onweer, golven of liever rustgevende muziek? Alle white norse geluiden, hersengolfmuziek en Autonomous Sensory Meridian Response geluiden kun je selecteren voor je gaat slapen of ontspannen. Wat mij opvalt, is dat zelfs de kinderen helemaal stil en rustig worden als ik ‘m aanzet. Hij schakelt ook automatisch uit na 30, 60 of 90 minuten, voor als je ‘m in de slaapkamer wil gebruiken om in slaap te vallen.

Blogbox feestdagen nedis white noise

Bulaggi

Last, but not least zijn de tassen van Bulaggi. Alom bekend, ik heb er al meer van. Het exemplaar wat ik opgestuurd kreeg van groen, daar moest ik even aan wennen. Tot bleek dat hij eigenlijk heel goed paste bij 2 van mijn jurkjes met groen of groene details. Wat mij betreft kun je niet genoeg tasjes hebben voor bij je outfit. Dat maakt ‘m vaak helemaal af. Tegenwoordig hevel ik mijn sleutels, portemonnee, iPhone en mondkapjes zo over van de ene in de andere tas. Ideaal!

Blogbox feestdagen bulaggi

Vorig artikelZelf meubels maken van pallets
Volgend artikelDe oplossing tegen zweetgeur in sportkleding
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Eigenlijk gewoon een onwijs leuk en praktisch extra kerstpakket! Ik zag het pakket al bij meerdere bloggers voorbij komen en vind het zo leuk om te zien dat er ook echt met diverse stijlen rekening is gehouden!
    Veel plezier met je nieuwe hebbedingetjes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in