Dit is waarom jij òòk een zijden kussenhoes moet hebben

slapen op een zijden kussenIk zal heel eerlijk zijn: ik had echt géén idee wat de voordelen waren van een zijden kussenhoes. Ik had het niet gegoogled ofzo, maar ik dacht prima, stuur maar op, dan ga ik het wel proberen.

Surprise!

Het leuke daarvan is, dat de verrassing des te groter is. Zijde slaapt ontzettend fijn! Ik heb normaal altijd kreukels in mijn gezicht bij het wakker worden en soms lig ik ook stof dubbel, waardoor ik zelfs wakker word. Ken je dat gevoel? Dat is echt verleden tijd met een zijden kussensloop. Het ligt heerlijk zacht. Bovendien staat het mooi, zijde is prachtig!

Maar er zijn nog meer voordelen. Iemand op Instagram zei al: mijn oma zweert erbij! Ik wist het niet, maar dermatologen raden het zelfs aan. Zijde schijnt je huid en haar zacht te maken. Je schijnt minder snel rimpels te krijgen. Of dat waar is, kan ik niet zeggen. Dan moet je het toch echt lange tijd gebruiken. Maar het klinkt logisch: minder vouwen in je gezicht, minder rimpels. Ook schijn je minder snel gespleten haarpunten te krijgen èn is zijde anti-allergisch.

roze--zijden-kussensloop

Geen wallen

Als moeder van vier heb ik regelmatig slechte nachten. Niet zelden sta ik op met enorme wallen, en vouwen in mijn gezicht, door het gedraai in mijn bed. Het is echt zo, dat ik er nu veel minder moe uit zie sinds ik op een zijden kussensloop lig. Meer informatie over de voordelen (met wetenschappelijke onderbouwing!) lees je op de website van Silk Heaven.

Los van deze voordelen is zijde ook lekker warm in de winter en lekker koel als het hoogzomer is. Geen gezweet dus op je kussen, maar gewoon echt heel fijn slapen. Ik ben zo enthousiast dat ik inmiddels ga sparen voor een zijden dekbedovertrek ook, want het voelt zo fijn.

Ik ben dus oprecht enthousiast en kan het iedereen aanraden. Ik weet zeker, dat je geen spijt van je aankoop zult krijgen!

Je koopt een 100% zijden kussensloop (en dekbedovertrek) via Zijdendekbed.nl. Je voelt trouwens duidelijk het verschil tussen zijde en satijn (want satijn is polyester en dus niet natuurlijk). Verkrijgbaar in meer dan 10 kleuren en diverse maten. Meer informatie over het zijden kussensloop vind je op www.zijdekussensloop.nl.

serie

WINACTIE!

Ik mag maar liefst 3 van deze heerlijke 100% zijden kussenslopen weggeven in een kleur en maat naar keuze. Je moet daar wel iets voor doen. Laat via onderstaand formulier weten hoeveel aminozuren zijde bevat (je vindt het antwoord hier) Vergeet niet je adresgegevens in te vullen voor een snelle afhandeling.

zijde-kussensloop-blauwe-deluxe

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Banner-gesponsord-product

  Vorig artikelKen je dat rare verhaal van professor Staal?
  Volgend artikelWelke auto’s zijn hot?
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  5 REACTIES

  1. Nog een voordeel van op zijde slapen: als je krullen hebt, ‘bewaren’ die beter voor de dag erna. Iemand als ik, curly haired dus, mag al van geluk spreken dat ze eens 2 dagen op rij haar haar los kan dragen. Met zijde gaat dit iets vlotter 😉

  2. Satijn kan van allerlei stoffen gemaakt worden want het heeft te maken met een weeftechniek. In de praktijk zal het vaak wel polyester zijn.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in