12 kindvriendelijke dingen die je nodig hebt met Halloween

Op 31 oktober vieren veel kinderen de uit Amerika overgewaaide griezeltrend Halloween weer. Lekker griezelen, je huis versieren met spinnen, spinnenwebben, heksen, pompoenen uithollen, enz. Misschien zelfs de deuren langs? Maar kies je voor echt griezelige artikelen, met bloed en andere enge dingen? Of houd je het een beetje kindvriendelijk? Ik selecteerde 12 kindvriendelijke dingen die je nodig hebt met Halloween. Doe er je voordeel mee!

halloween-nodig

12 kindvriendelijke dingen die je nodig hebt met Halloween

 1. Schmink. Om spannende gezichten te maken. Dan het liefst wel mileuvriendelijk en gifvrij. Zoals deze van Lyra.
 2. Een batman pak of  glow in the dark bottenpak. Lekker stoer en spannend tegelijk!
 3. Een superhelden pak. Reuze gevaarlijk!
 4. Verkleed als heks? Leuk met deze hoed en een mooie cape.
 5. Huilende wolven horen uiteraard ook bij het Halloweenfeest. Met een beetje schmink, deze staart en het masker ben je snel klaar.
 6. Een alien en superhero kit is ideaal om in huis te hebben!
 7. Glow in the dark stickers maken het feest extra spannend als het donker is.
 8. Grimms heeft ringstekers met als thema Halloween, zoals de zwarte kat, de uil, een pompoen, een vleermuis, een heksje en een spookje. Onmisbaar voor de seizoenstafel!
 9. Glow in the dark spinnen zijn uberspannend tijdens halloween. Plak ze op de deur of leg ze op tafel. Ieeeuw!
 10. Een heuse heksenketel om toverdranken in te maken!
 11. Geen zin om een pompoen uit te hollen? Hier zet je een kaars in en niemand die het verschil ziet. Zet ‘m bij je voordeur als teken dat je mee doet!
 12. Prentenboekje Griezelfeest om voor te lezen op Halloweensavond.

Hoe gaan jullie 31 oktober vieren? Met echte griezelproducten met bloed enzo, of houd je het toch wat kindvriendelijk? Ga je naar een Halloweenfeest, de deuren langs of vier je het gewoon lekker thuis? Of vier je het misschien wel helemaal niet?

Vorig artikelDrie musthaves voor je baby
Volgend artikelVliegen met kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in