DUSHI Like You

Gisteren zei mijn dochter: mama, ik wil voor Yuren ook zo’n pop maken. Ze had het over DUSHI like you. Met de generator op deze website maak je een pop geheel aangepast aan je eigen wensen. Ontzettend leuk om te doen voor de kids. Mijn dochter van 3 ging samen met mij aan de slag. Voor zichzelf. Kleur pop kiezen, kleur haar, welke kleertjes, accessoires, je kunt het helemaal zelf weten. Wat jij mooi vindt. Nadat we de pop besteld hadden, begon het wachten. Maar Sterre was het niet vergeten, elke dag vroeg ze: mama, ik wil zo graag dat mijn nieuwe pop komt! En toen kwam de post. En de post bracht een pakketje voor Sterre. Met…de zelf samengestelde pop! Wat is ze er blij mee. De pop gaat overal mee naar toe. Naar opa en oma om te logeren, naar buiten als ze gaat spelen, naar bed als ze moet slapen. Waarschijnlijk is het idee dat ze de pop zelf heeft “gemaakt” voor haar zo bijzonder, dat ze ontzettend blij is met haar pop! DUSHI like you is trouwens niet alleen bedoeld voor kinderen. Het is ook een erg grappig cadeau voor je geliefde, je collega, een vriend of vriendin of een familielid. Het is mogelijk om er een gepersonaliseerde boodschap bij te voegen, zo kun je degene die je de pop gaat geven op een leuke manier iets zeggen!

Ben je op een idee gebracht en wil je aan de slag met DUSHI like you? Vergeet dan niet aan het einde van je bestelling de kortingscode HEH22108 in te vullen. Daarmee krijg je namelijk €2,50 korting!

Vorig artikelBabyBakery
Volgend artikelDe Roestvrijstalen drinkfles
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. De Dushipoppen kunnen ook worden geleverd in bedrijfskleding. Wij hebben ze als relatiegeschenk. De kinderen van onze klanten zijn er gek op. Echter ook kraanmachisten, die onze machines gebruiken hebben vaak een Dushi in de cabine hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in