De Swinx en meer

preview_consoleIk vierde eind augustus mijn verjaardag en het toeval wilde dat ik net die week een ontzettend leuk ding had opgestuurd gekregen van Joco-Beheer om uit te proberen voor Hip & Hot. Namelijk de Swinx. De Swinx is een soort computer zonder beeld. Kinderen krijgen een soort horloge om en moeten allerlei opdrachten vervullen. Met het horloge “tikken” ze af en de computer houdt zo bij wie de winnaars zijn. Er zijn verschillende spellen beschikbaar en de Swinx kan in verschillende talen gezet worden. Handig ook voor als je graag je kinderen wat extra wilt laten oefenen met het leren van Engels. De Swinx is een echte hit op dit moment! Hij viel enorm in de smaak bij de kinderen op mijn verjaardag. Maar bij Joco-Beheer verkopen ze nog veel meer hip kinderspeelgoed. Zo zag ik geweldig leuke speelkleden voor o.a. Twister, Memory, Monopoly. Met grote pionnen en kaartjes. Heerlijk voor kinderen om mee te spelen, want groot is goed hanteerbaar. Daarnaast zijn er hele leuke buitenspellen te koop, die tevens erg goed zijn voor de motorische ontwikkeling van je kind.

monopoly

Voor Hip & Hot heeft Joco-Beheer 2 leuke acties in het leven geroepen. Als eerste: wie de Swinx nu al helemaal leuk vindt en deze wil bestellen mag de hele tot eind november met de code Hip & Hot een gratis speelkleed naar keuze erbij bestellen! Dit geldt helaas niet voor het mega memory-speelkleed.

swingball

Ten tweede: wie het antwoord op deze 3 vragen goed weet te beantwoorden, maakt kans op een Swingball spel!

  1. Hoeveel spelen zitten er in een megapakket?
    A 20 – B 22 – C 23
  2. Wat is de bijdrage van joco beheer aan villa joep per verkocht spelkleed?
    A 65 eurocent – B 75 eurocent – C 50 eurocent
  3. Noem drie spelkleden die op www.joco-beheer.nl staan.

Geef je antwoorden door via het bekende formulier en wie weet win jij alvast een hip sinterklaas of kerstcadeautje voor je zoon of dochter!

 
vier_op_een_rij_groot
Vorig artikelJubeltjes
Volgend artikelZigo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in