Zigo

joggerHet was een hete zomerse dag toen ik de Zigo mocht uitproberen. Echt weer om een stukje te fietsen! Na een uitgebreide uitleg en demonstratie over hoe de Zigo werkte, was dat dan ook precies wat ik deed. Een rondje door de buurt, haren in de wind! De Zigo fietste erg licht, wat natuurlijk fijn is, met kindjes in de bak. Ik had bijna niet door dat er nog een hele stellage aan de voorkant zat. Het in- en uitklappen en het ombouwen tot alleen een fiets en alleen een buggy vond ik er nog wat ingewikkeld uitzien. Toch ging het heel vlot, waardoor ik denk dat het een kwestie van doen en handigheid in krijgen is. Jammer vind ik, dat er geen maxicosi in past. Als het goed is komt er binnenkort wel een babyschaal beschikbaar, zodat je jongere kindjes toch  kunt vervoeren. Mij lijkt het wel wat! Ik ga de Zigo zeker onthouden voor het geval hier ooit nog een 2e kindje mag komen…

zigo

Meer weten? Op de website www.myzigo.com staat zo’n beetje alles wat je wilt weten, inclusief een filmpje over hoe het werkt. De Zigo is verkrijgbaar in de webshop van Trotse Moeders. En meld je dat je via Hip & Hot komt, dan krijg je nu EXCLUSIEF de komende maand deze handige fiets met maarliefst 15% korting! Dan kost hij dus slechts €1147,50. En dat is nog niet alles…je krijgt tevens een gratis joggerkit en trailerarm (voor gebruik van de wagen als fietskar) ter waarde van 100 euro! Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot 5 november 2009.

article7973803

Vorig artikelDe Swinx en meer
Volgend artikelFleuriginal
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in