Deco Deco bed

deco deco bed groenVan wieg gingen we naar ledikant. Van ledikant naar juniorbed. En toen zelfs naar een heus groot bed. Het zal niet lang meer duren, of ze schuiven allemaal weer een plekje door. Lenthe begint namelijk ook enigszins uit haar ledikant te groeien. En wat dan? Gaan we voor een hoog of een laag bed? Halen we het bij de Ikea, of gaan we voor mooi design? Ons kennende, zal het wel het laatste worden. Ik houd nu eenmaal van mooie meubels, een bijzondere look in de kamer van mijn kinderen. Ik was dan ook blij verrast toen het persbericht van Buisjes & Beugels +++ binnenkwam. Zij hebben recent een prachtig bed op de markt gebracht: Deco Deco. Dit bed is een 1-persoons bed geïnspireerd op de klassieke houtgesneden bedden. Het is een moderne versimpeling van een klassiek ornament. De grafische lijnen worden versterkt door een gekleurde band op de randen. Het eiken bed is verkrijgbaar in drie kleuren: groen, rose en naturel. Wat ik er zo leuk aan vindt, is dat het me op de een of andere manier doet denken aan van die spreekwolkjes in stripboeken. Ik zie meteen een thema rondom dit bed. Steeds het spreekwolkje laten terugkomen. Door bijvoorbeeld spreekwolkjes aan de wand te hangen, beschilderd met schoolbordverf. Of kussens in de vorm van een spreekwolk te maken.

Heb jij nog meer ideeën om de spreekwolkjes terug te laten komen? Of zie jij andere thema’s rondom dit bed? Laat het ons weten!

deco deco bed roze

Vorig artikelVerstuur jij een kaartje?
Volgend artikelSprookjesachtig mooie spullen met een vintage twist
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in