Verstuur jij een kaartje?

sluitsticker pimpelmeesIedereen weet inmiddels: voor kaarten moet je bij Hip & Stip kaarten zijn. Nu komt Valentijnsdag er weer aan. De meeste lezers hier zullen vast samenwonen of getrouwd zijn. Valentijnsdag is natuurlijk één grote commerciële toestand, maar stiekem is het ook best heel leuk om er aandacht aan te besteden. Gewoon een klein kaartje neerzetten bij het ontbijt. Of, misschien nog wel leuker, naar zijn werk opsturen. Dat verwacht hij niet! Lieve, grappige en leuke Valentijnskaarten vind je natuurlijk ook bij Hip & Stip kaarten. Inclusief sluitstickers. Diverse ontwerpers beschikbaar, dus er zit vast een stijl tussen die je aanspreekt.

valentijnskaart studio koekepeer

Vorig artikelSpeel strandbingo
Volgend artikelDeco Deco bed
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik “stuur” zelf nooit echt een kaart, maar maak WEL het Valentijns-ontbijt. De Hollandse Valentijnsdag kaartjes zijn zo leuk/lief!! Die zou ik maar wat graag ontvangen 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in