Als je stoel maar goed zit

Coming kidsEen eigen “luie stoel”, welk kind wil dat niet? Kinderen vinden erg leuk hun eigen plekje te hebben om lekker te kunnen loungen, televisie te kunnen kijken of een boekje te kunnen lezen. Met deze exemplaren gaat dat zeker lukken.

Ik houd erg van roze, dus de boerenbonte stoel van Coming Kids trok meteen al mijn aandacht. Houd je niet van roze? Je kan hem bestellen in iedere stof van de Coming Kids-collectie bij o.a. Van Belle Baby & Kids.

Dat kun je wel zien, die stoel is van jou! Net een echte grote-mensen-stoel, dat zijn de superleuke gestoffeerde stoelen met naam van KidzDzain. Verkrijgbaar in twee kleuren, navy en roze, met witte bies.

roze stoel

Enig! De Effe Titte-serie van Happy Baby worden gemaakt van skai, stof of een combinatie.

Dit kekke retro-stoeltje is van Moulin Roty en o.a. verkrijgbaar bij De Kleine Zebra in de kleuren grijs, blauw en violet.

Een enorme blikvanger in elk modern interieur is deze designstoel van echt Italiaans leder. Verkrijgbaar bij Seats4Kids

Dat zit pas lekker!

retro stoel rozeretro stoel blauw

Vorig artikelNog meer super schoencadeaus tussen de 5 en 10 euro
Volgend artikelSint in the spotlights & win theaterkaartjes
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in