Foto weekoverzicht Judith #248

  1. sterre hamburgerHet is nu zondagmiddag. Zometeen ga ik in Gouda met vriendinnen eten, en ik voorspel dat ik daarna te moe ben om nog iets te doen. Vandaar dat ik mijn weekoverzicht nu vast af maak. Het was een drukke, maar leuke week, waarin we wel veel binnen waren door het herfstweer. Komende week ga ik een paar dagen naar IJsland, dus daar kan ik vast wennen aan de echte kou, het is daar momenteel 2 graden boven nul! Maar superveel zin in.

Maandag

Ik stond vorige week maandag heel vroeg op, om mijn weekoverzicht te schrijven en ging daarna naar kantoor. Het was best even wennen na zo’n heel weekend in Frankrijk om weer aan het werk te gaan, maar meestal zit ik er ook zo weer in. Het is zo fijn om even 4 dagen helemaal weg te zijn, ik laad daar echt van op. Dan zit ik vol energie om aan de week te beginnen en merk ik ook dat ik goeie ideeën heb, juist doordat ik even uit de dagelijkse sleur was. Kan het iedereen aanraden. Voor sporten had ik op maandag geen tijd, ik had namelijk genoeg te doen en voor ik het wist was het avond. Nu had ik best ‘s avonds kunnen gaan. Het lukte me alleen niet. Te moe. Daar moet je dan soms ook aan toegeven he? Dus het werd vroeg naar ben en ik sliep ook zo.

juut bordeaux rood shirt

Dinsdag

Een drukke dag, met een volle agenda. Al na de eerste afspraak in de ochtend had ik 11 voicemailberichten! In de auto probeerde ik iedereen terug te bellen (wat niet lukte) en daarna ging ik de volgende afspraak in. Om 17.00 uur was ik klaar en hoewel ik twijfelde, besloot ik toch te gaan sporten, zodat ik ‘s avonds niet meer weg hoefde. Fijn om weer even te bewegen na al die dagen uit eten gaan en champagne drinken 🙂 Living the fancy life is heerlijk, maar daarna moet er ook weer hard gewerkt worden.

sporty spice

Woensdag

Maik werd nogal verkouden wakker, ik bleef uit zijn buurt, geen zin om het ook te krijgen. Ook de woensdag was best druk met afspraken voor mijn werk. Het lukt me dan ook niet om veel instastories te plaatsen op die dagen. Daar vroeg laatst iemand naar, waarom ik die op maandag, dinsdag en woensdag veel minder plaats. Nou, daarom dus. Lenthe had trouwens een nieuwe sjaal en muts 🙂

muts sjaal lenthe

Donderdag

Op de een of andere manier was ik deze week erg moe. Waarschijnlijk doordat ik niet echt een vrij weekend had gehad. Het reisje naar de Champagnestreek in Frankrijk was natuurlijk heel leuk, maar ook intensief. Daarna meteen een drukke werkweek, koud en nat herfstweer en ik moest ook ongesteld worden. Dat resulteerde dus in een vermoeidheid blijkbaar. Op donderdag ging ik dus een dagje niet sporten, maar gewoon lekker met een kopje thee aan de eettafel werken. Om kwart voor 1 haalde ik Fee op en om kwart voor 3 Lenthe en Yuren. Daarna reed ik door naar Scheveningen, waar ik had afgesproken met Hein, die ik ken van een persreis. Hij had een goeie boekentip voor me, Grand Hotel Europa, wat ik meteen heb besteld want ik ben er erg nieuwsgierig naar.

scheveningen okt 2019

Vrijdag

De laatste dag van de week, ik was behoorlijk aan weekend toe. Ik voelde me niet zo fit, dus heb niet veel gedaan overdag. Beetje op de bank gehangen, gelezen, soms is dat nodig. Later op de dag heb ik mijn laptop nog even gepakt om een paar blogs af te maken en toen Sterre opgehaald van school. Die moest van mij al haar boeken mee naar huis nemen uit haar kluisje, omdat ze steeds een boek vergeet mee te nemen wat ze wel nodig heeft. Dat was nogal zwaar, dus had ik beloofd haar te komen halen. Toen iedereen thuis was gingen we naar Zoetermeer om te bowlen. Ik had gehoord dat er een design Bowlingbaan daar zit, Lucky’s Bowling. De kinderen zijn hier gek op bowlen, dus het leek me een leuke activiteit voor de vrijdagavond. Daarna aten we nog een hapje bij het Italiaanse restaurant dat er naast zit, Sweet Lake Italy. Het was erg gezellig om zo met elkaar te doen, leuke avond!

juut bowlen zoetermeerBowlen op een vintage design bowlingbaan

Zaterdag

Ik had een rotnacht. Buikpijn omdat ik ongesteld moest worden en daar werd ik om 2 uur ‘s nachts van wakker. Daarna kon ik niet meer slapen. Toch ging ik ‘s morgens zoals altijd van 7-8 zwemmen. Dat was best lekker. Toen ik thuis kwam ontbeten en wat geknutseld met Lenthe en Fee, terwijl Maik met Yuren naar de voetbal ging.

broek te kortkleren passen Yuren

Nieuw jurkje

Na de lunch gingen we nog even naar Rijswijk. Yuren is in de afgelopen maanden 5 cm gegroeid ofzo en heeft allemaal te korte broeken. We zijn goed geslaagd, hij kreeg ook meteen nog 3 nieuwe truien, dus hij kan de winter weer door. We liepen trouwens de Bristol nog even binnen, waar ik dit jurkje zag hangen. Ik wilde al steeds nog een jurk in donkergroen en nu zag ik er dus eentje bij de Bristol of all places! Was zelfs maar €10. Ik trok het aan en het zat eigenlijk perfect, dus meteen meegenomen. Mocht je ook nog zoiets zoeken, Bristol dus en spotgoedkoop! #tip Heb voor Fee ook een leuk rokje, maillot en een fijne trui gevonden voor weinig geld.

jurkje bristol

Verjaardag

‘s Middags hadden we een verjaardag in Rotterdam. De kinderen vonden het saai, maar wij hadden het erg gezellig en bleven nog pizza eten. Daarna was het wel tijd om naar huis te gaan, de kids hadden de dag ervoor ook al heel laat pas op bed gelegen en vooral Fee was moe.

party jens

Zondag

Ik werd midden in de nacht wakker van Maik, die op zijn telefoon de kwalificaties voor de Grand Prix aan het kijken was. Gelukkig viel ik vrij snel weer terug in slaap. Om half 7 ging vervolgens de wekker weer, omdat Maik ook de race wilde kijken. Toen kon ik niet meer slapen, dus heb ik meegekeken. Eigenlijk was het niet zo leuk, want Max was er al snel uit. Slapen lukte echter niet meer, dus ging ik hardlopen. Ook leuk 🙂 Ik was best trots op mezelf, want ik liep voor het eerst weer eens de 5 km in bijna 30 min. Ik heb lang last gehad van een blessure, waardoor ik in snelheid niet kon (durfde) op te bouwen. Nu ik nieuwe hardloopschoenen heb, gaat het veel beter. Na het hardlopen ging ik de badkamer schoonmaken, dat moest ook nodig gebeuren en pas daarna was het tijd voor ontbijt.

fee poes

Uit eten in Gouda

Vanavond ga ik met vriendinnen van mijn studie orthopedagogiek uit eten. Zo gek, jaren terug zagen we elkaar twee keer per week als we naar Amsterdam moesten voor de studie, en tegenwoordig wonen we allemaal ver van elkaar en zien we elkaar haast nooit meer. Leuk dus, dat we een maand geleden besloten nu eindelijk weer eens af te spreken. Het wordt vast een gezellige avond!

Vorig artikelBowlen op een vintage design bowlingbaan
Volgend artikelDisney On Ice presenteert Magisch IJsfestival
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in