Dit heb je nodig voor gladde zomerbenen

braun Ik zal het eerlijk zeggen, ik ben helaas bedeeld met nogal donkere haren op mijn benen. Niet zo tof onder een hip zomerjurkje, dus ben ik al jaren in de weer met scheermesjes. Iedereen die zijn benen wel eens scheert weet echter, dat je na 2 dagen eigenlijk alweer opnieuw kunt beginnen. Best irritant. Eigenlijk zitten er na één dag alweer stoppeltjes.

Gladde benen

Ik wil deze zomer wel eens gladde benen. En dus ging ik aan de slag met de Braun Silk-épil 9. Ik was bang dat het flink zeer ging doen, maar dat viel mij dus reuze mee. Alleen helemaal in het begin, als alle haartjes er nog zitten, voel je het even. Al snel is het grootste deel geëpileerd en dan voel je het al veel minder. Na afloop waren mijn benen heerlijk glad! En volgens de gebruiksaanwijzing kan ik er nu 4 weken tegen. Ideaal!

epileren

Voordelen

De Braun Silk-épil 9 heeft een extra brede kop, waardoor je meer oppervlakte bereikt in 1 beweging en je dus sneller dan ooit epileert. Dat is vast ook de reden dat het al snel bijna geen pijn meer deed. Door een nieuwe techniek kan dit epileer-apparaat bovendien ook de allerkleinste haartjes van 0,5 mm eruit trekken. Bovendien kun je de Silk-épil ook gebruiken onder de douche of in bad. Bij regelmatig gebruik schijnt je huid er aan te wennen en voel je er praktisch niets meer van. Dat moet ik nog even ontdekken dus, want ik heb het pas van het weekend gedaan. Wat ik ook fijn vond, was het lampje dat op je been schijnt. Zo voorkom je dat je haartjes mist, want je ziet alles.

Bonus

Er is nu een bonuseditie die bovendien ook een gezichts-epilator heeft. Die werkt ook perfect, ik heb ‘m getest bij mijn wenkbrauwen. Verder heb ik gelukkig geen gezichtshaar.

Wat mij betreft kan die zomer beginnen! Mijn benen zijn in ieder geval glad de komende 4 weken…

silk epil 9 epileren

 

(links is op deze foto nog niet gedaan, rechts wel)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here