Dit spel vind jouw peuter het allerleukst!

peppa verstoppertje spelen spelVerstoppertje. Echt, daar kunnen ze zich uren mee vermaken. Of het nou kiekeboe is van onder een theedoek, of dat je daadwerkelijk door het huis gaat om je als een soort springkonijn te verstoppen, je peuter vindt het heerlijk. Daar speelde Peppa op in met het onwijs leuke spelletje “verstoppertje spelen“. Het is supersimpel. Je hebt kaartjes die je kunt inzetten om je peuter hints te geven, maar het allerleukste vinden ze dat Peppa roept: “ik ben hier!” Ze moeten dus goed luisteren waar het geluid vandaan komt. Je zult zien, als jij Peppa onder de bank verstopt, verstopt je peuter de volgende ronde Peppa ook onder de bank. Maar dan doe je uiteraard gewoon net of je dat niet weet en je doet een paar rondjes rond de kamer. Echt, schateren van het lachen, werkelijk. Lenthe is er helemaal gek van. Zelf heb ik het na 3 keer spelen wel gezien, maar gelukkig lopen er nog 2 andere kinderen rond die stiekem ook maar al te graag meedoen, ook al zijn ze de peuterleeftijd al ontgroeid…

Dit spel is geschikt vanaf ongeveer 18 maanden. Je koopt Peppa Verstoppertje Spelen oa via bol.com.

Wil jij dit spelletje winnen voor jouw peuter? Dat kan! Dit keer alleen via Facebook (sorry voor de lezers die geen Facebook hebben, ik doe dat maar heel af en toe). Ga op Facebook naar dit bericht, like de pagina & share het bericht en je maakt automatisch kans. Deze actie loopt tot zondag, daarna verstuur ik het spel!

Peppa verstoppertje

Vorig artikel6 tips om je kerstkaarten te recyclen
Volgend artikelReview: Crayola Airbrush
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in