House of dots

blauwe stipHet allerleukste jurkje uit mijn kledingkast komt van de website House of dots. Zoals de naam al zegt, het is een hip stippenjurkje. Maar het mooiste vind ik eigenlijk de pasvorm. Alsof het op maat gemaakt is, zo mooi zit het. Als ik het draag, zoals laatst op mijn verjaardag, hoor ik van haast iedereen hoe leuk het staat. En willen ze weten waar ik het vandaan heb. Nou: House of dots dus! Waar ze trouwens nog veel meer jurkjes in hippe stofjes en modelletjes verkopen. Het fijne is ook, dat er geen enorm assortiment is. Dat maakt kiezen makkelijker. Je vindt het leuk, of niet. En ik weet haast zeker dat je het leuk vindt! Alleen de website is trouwens al de moeite waard om te bekijken, zit zo grappig in elkaar.

rozestip

Nou zijn die jurkjes van House of dots, want superorigineel en handgemaakt, natuurlijk niet spotgoedkoop. Daar heeft Hip & Hot wat op gevonden. Hier kun je namelijk een shoptegoed ter waarde van maarliefst 30 euro winnen! Wil je kans maken? Laat dan via het bekende formulier even weten welk geluid je hoort bij “Dotty Sprinkles”. En voor wie niet die gelukkige is, of meteen zo verliefd wordt op de stofjes en modelletjes dat je niet langer kunt wachten…. tot en met zondag 4 oktober krijg je met de code hip&hot 10% korting op het gehele assortiment! Als dat geen feest is, dan weet ik het niet meer! De winactie loopt tot 30 oktober 2009.

Juuthousofdots

Ja hoor, dit ben ik, in actie met mijn House of dots jurkje aan!

Vorig artikelKidsLAB muurstickers
Volgend artikelKnotsknetter
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Bo heeft ook een stippenjurkje (ander merk) en die wil ze heel vaak aan! Samen met haar stippenlegging. Beetje too much, maar het kan haar niets schelen. ‘De stippen, de stippen!’ roept ze dan altijd. Liefst wil ze dan dat ik óók een stippenrok aan doe. Maar dat is een zwangerschapsrok…

    (Op de foto herken ik je trouwens haast niet…)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in