door Noor

tad_0982Ik kwam Noor tegen op een hip evenement in Lisserbroek, waar zij stond met haar prachtige sieraden. Na het bekijken van de website was ik enthousiast. Alleen al voor de mooie foto’s van haar sieraden is het de moeite waard om er eens een kijkje te nemen. Ze zijn erg origineel, met mooie kralen en grappige hangers. Ik viel vooral voor de “Oer Hollands” ketting. Zoiets zie je niet vaak, terwijl dat Delfstblauwe toch superhip is! Maar er zijn in allerlei kleuren leuke kettingen en armbanden te vinden. Vrolijk of stijlvol, mooi of hip, door Noor heeft het!

door-noor-pipperdehip-armband

En jullie Hip & Hot- lezers boffen maar weer. Je kunt namelijk nu bij door Noor een geweldig hip sieraad bestellen met maarliefst 15% korting! Deze kortingsactie loopt tot 5 juli 2009 en is geldig als je de kortingscode hipenhot invult bij je bestelling. Waar wacht je nog op? Gauw naar door Noordoor-noor-pipperdehip-ketting

Vorig artikelBabybladen
Volgend artikelMijn zwangerschap
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in