Sans-online casual merkkleding

Sinds 2 jaar is Sans-online op het internet actief voor hippe dameskleding. Vooral jonge merken zoals Only en Vero Moda zijn royaal vertegenwoordigd. Ze hebben een dagelijks wisselend assortiment. Dat is slecht voor je portemonnee, maar wel heel leuk om dus elke dag even de nieuwe items te bekijken. Verslavend bijna! Heel netjes dat de verzendkosten gratis zijn, ze bezorgen ook nog eens snel. Zoek je dus even snel een hip jurkje voor je op vakantie gaat, dan ben je bij Sans-online op het juiste adres.  Ook de mannen kunnen hier trouwens prima terecht voor de hipste bermuda’s of shirts deze zomer!

Sans-online heeft speciaal voor onze lezers een actiecode aangemaakt voor maarliefst 20% extra korting! Vul bij je bestelling de actiecode Hip&Hot-actie in en shop voordelig je zomeroutfit bij elkaar. Deze code is geldig van 17-5 tm 31-5 2011.

Vorig artikelOesters en onthaasten
Volgend artikeldoor Noor
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in