Draadloze oortelefoontjes van Sudio Sweden

Ik vind het één groot drama als ik mijn oortelefoontjes uit mijn tas of jaszak pak, ze zitten altijd in de knoop. De snoertjes van de iPhone oortjes zijn te lang, te plakkerig en je bent 5 minuten bezig om ze überhaupt te kunnen gebruiken. Ik werd dan ook heel enthousiast toen ik de draadloze oortelefoontjes van Sudio Sweden mocht testen. Hier mijn ervaring!

Draadloze oortelefoontjes van Sudio Sweden

Ik werd al heel blij toen de verpakking binnen kwam. Een prachtige luxe doosje waar alles in zit: de gebruiksaanwijzing, garantiebewijs, het snoertje met de oortjes, 4 verschillende maten oordopjes, een prachtige leren hoesje en een kabel clip. De uitstraling van deze oortelefoontjes is heel stylisch. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: wit, zwart, helder blauw en roze. Hoewel ik de roze erg mooi vond, ben ik toch voor wit gegaan. Op de één of andere manier vond ik dat mooier staan bij de koperkleurige accessoires aan de oortjes.

Geluid

Het geluid is prachtig! Een mooie bas, niet tè, maar precies goed. Het geluid is verder helder en gedetailleerd, echt een plezier om te luisteren. Wat dat betreft kun je bijna geen betere draadloze oortelefoontjes hebben, want kwalitatief is dit werkelijk een heel goede keuze.

Gebruik

Het koppelen aan mijn iPhone ging relatief snel. En ook echt goed te doen voor iedereen, je hoeft er geen hogere wiskunde voor te kennen. Dat je geen snoertje meer in je iPhone hoeft te doen is natuurlijk ook ideaal. Helaas heb ik hier ook een nadeel ontdekt: de oortjes vallen bij mij best snel uit. Er zitten verschillende maten oortjes bij, maar geen enkele zit echt perfect. Of te groot, of te klein maar vooral te glad. Het verwisselen van de verschillende formaten gaat ook niet heel makkelijk, maar het lukte me uiteindelijk wel. Ik hoop dat Sudio Sweden voor de oortjes nog een betere oplossing gaat ontwikkelen. Ik heb van andere gebruikers wel begrepen dat het per persoon verschilt. Er zijn ook mensen bij wie de oortjes prima zitten. Als ik gewoon in de trein of de auto de oortjes in heb, gaat het goed. Maar zodra ik aan het fietsen ben of sporten, moet ik echt opletten dat ik ze regelmatig even terug duw. Anders vallen ze aan 1 of 2 kanten uit.

Conclusie

Alles bij elkaar ben ik heel enthousiast over de draadloze design oortelefoontjes van Sudio Sweden. Ze zijn echt ontzettend mooi en het geluid is ook super. Voor een zeer schappelijke prijs, vergeleken met andere aanbieders. Minpuntje is de pasvorm van de oortjes. Sommige mensen verliezen ze, vooral tijdens het sporten, gemakkelijk. Je merkt dat overigens wel, het is dus niet zo dat je ze dan kwijt bent hoor. En het is dus niet bij iedereen. Misschien heb ik gewoon rare oren 🙂 Je moet ze dan gewoon af en toe terugduwen in je oor. Het draadloze is natuurlijk superhandig: nooit meer oortjes die in de knoop zitten is heel wat waard!

Korting

Namens Sudio Sweden mag ik jullie allemaal 15% korting aanbieden op deze geweldige draadloze oortjes! Gebruik hiervoor de code ‘HipenHot15‘ en de korting zal bij je bestelling verwerkt worden. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties als je ‘m hebt gekocht!

Vorig artikelZo houd je muggen weg bij kinderen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #119
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in