Dress like Sterre: Moodstreet jurk najaar 2018

moodstreet herfst 2018 jurkSterre is echt bizar hard gegroeid deze zomer. Van maat 140 is ze zo ineens in maat 158 terecht gekomen. Ik denk dat dit de groeispurt is die aan het begin van de puberteit plaats vindt. Ze is nog maar enkele centimeters kleiner dan ik. Dat betekent dus ook dat al haar kleren te klein zijn en we op zoek moesten naar nieuwe outfits. Gelukkig is Sterre niet moeilijk, dus ik bestelde gewoon wat online, waaronder deze leuke herfst/winter outfit van Moodstreet. Vind je ‘m leuk? Dress like Sterre met deze Moodstreet jurk uit de collectie najaar 2018.

Dress like Sterre: Moodstreet jurk najaar 2018

Sterre heeft ineens hele lange benen gekregen. En dan te bedenken dat we met haar een heel ziekenhuistraject hebben doorlopen toen ze anderhalf was, omdat men dacht dat ze niet goed groeide. Ze is echt niet meer de kleinste van de klas, ze is juist één van de langsten nu. Als Sterre mag kiezen tussen een maillot of een legging, dan kiest ze liever een legging. Bij deze Moodstreet jurk bestelde ik dus ook een bijbehorende legging.

Sterre in moodstreet najaar 2018

Kniekousen

Om de outfit met deze Moodstreet jurk (model Darlin Sweatdress) een tikkeltje brutaal te maken, koos ik voor de bijpassende kniekousen. Sterre vindt ze helemaal te gek. Naast dat ze natuurlijk lekker warm zijn, staan ze ook stoer. Bij warm weer kunnen ze met blote benen, maar is het kouder dan kunnen ze ook over de legging heen. Een paar All Stars eronder en klaar ben je!

Moodstreet legging kniekousenMoodstreet Darlin Sweatdress

Moodstreet legging

De legging zit heerlijk zegt Sterre. De pasvorm is prima, zelfs voor zo’n smal meisje als Sterre. Die heeft wel eens dat een legging van haar kont af zakt, omdat ze zo slank is. Maar dat is bij deze legging van Moodstreet dus niet aan de orde. Je kunt natuurlijk voor een legging in dezelfde kleur als de Moodstreet jurk kiezen, maar dat hoeft niet. Een roze staat er ook prachtig bij, of eentje met streepjes.

Moodstreet achtergrond

Moodstreet is een Nederlands kinderkledingmerk dat bestaat sinds 2004. Het onderscheidt zich op de Nederlandse markt door een beetje eigentijds en brutaal te zijn. Dit najaar vind je mooie, donkere kleuren in de collectie, die bij meisjes zoals Sterre heel mooi zullen staan.

Sustainable

Moodstreet voldoet aan de Okoe-Tex standaard, wat zoveel betekent als dat er geen schadelijke stoffen in verwerkt worden. Ook proberen ze bij Moodstreet zoveel mogelijk duurzaam te produceren. Dat maakt het een mooi merk om aan te schaffen voor de kledingkast van je kind dit najaar. De Moodstreet jurk met die grappige roze ogen is daar een mooi voorbeeld van, maar er is nog veel meer leuks in de nieuwe collectie. Bekijk de hele Moodstreet collectie hier.

Dress like Sterre: Moodstreet jurk najaar 2018

 

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Kinderkleding
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #191
Volgend artikelArtisjoktaart, met kaas en spinazie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in