Foto weekoverzicht Judith #191

Deze week was iets rustiger dan vorige week, maar nog steeds erg druk. Ik heb heel veel gefietst en ben daardoor wat minder naar de sportschool geweest. Verder was ik alvast wat bezig met de voorbereidingen voor een persreis volgende week do-za en stond de week in het teken van uitzoeken en opruimen van de kledingkasten. Dit is mijn Foto weekoverzicht Judith #191

Maandag

Ik begon deze maandag met een intern werkoverleg op mijn werk. Altijd een fijne vergadering om de week mee te beginnen. Mijn werk is vrij individueel, het is dan leuk om je collega’s even te spreken en met elkaar af te stemmen. Daarna fietste ik naar Scheveningen voor een afspraak en vervolgens naar Laak voor een volgende afspraak. Ik had dus weer aardig wat kilometers in de benen en besloot dat sporten niet meer hoefde. Bovendien was ik heel erg laat thuis, dus er was ook geen tijd meer voor.

Pa is dik

Lenthe is aan het leren lezen en schrijven en zij was allerlei woordjes aan het schrijven die ze aan ons gaf. Maik kreeg de woordjes op de foto: pa is dik. Daar moesten wij erg om lachen 🙂

Dinsdag

Lenthe en ik waren allebei in het zwart met oranje, dat moest natuurlijk op de foto! Drukke dag verder, ik moest zelfs een afspraak afzeggen, omdat ik het niet redde. Ik had trouwens bij 1 afspraak niet goed in mijn agenda gekeken naar de locatie, dus ik stond op de verkeerde plek. Lekker handig. Ik had er geen zin in, maar ‘s avonds ging ik sporten en ik was uiteindelijk blij dat ik was gegaan.

Woensdag

Ook woensdag was een drukke werkdag vol afspraken. Ik had wel heel even tussendoor een uurtje tijd om achter de laptop te kruipen voor mijn mail. Het sporten skipte ik ook deze dag, want ik had al genoeg gefietst en was moe. ‘s Morgens was ik trouwens heel nat geregend. Ik moet dus nog even op zoek naar een hippe regenjas die ik aan kan als het regent. Gelukkig kon ik tussendoor thuis me even verkleden.

Donderdag

Mijn vrije dag! Fee was er natuurlijk wel, we hebben samen spelletjes gedaan en daarna schoongemaakt. Aangezien ze me van de regen in de drup hielp met natte doekjes enzo, besloot ik de iPad maar even in te zetten. Ze deed wat educatieve spelletjes, terwijl ik alles af maakte. Om half 3 was Sterre thuis. Ik was blij, want daardoor kon ik Fee even thuis laten, terwijl ik de anderen met de auto ging ophalen. Het regende namelijk heel hard! ‘s Avonds ging ik ook weer naar de sportschool, want ik had die dag nog niet veel gedaan om mijn doelen te halen 🙂 Volgende week mag ik weer op reis, dus dan beter maar even flink aan de bak van te voren…

Sporten bij basic fit

Vrijdag

Ik bestelde een rokje en een vest bij The Musthaves. Mijn bestelling werd ‘s morgens bezorgd. Ik vond het al vreemd dat er bij het vest stond “one size fits all”, en dat bleek ook. Het is veel te groot. Niks voor mij dus. Ik ga het terugsturen. Nu check ik altijd wel zo’n webwinkel, maar dit keer had ik dat niet gedaan. Het blijkt dat je het dus met track & track code terug moet sturen voor eigen rekening. Via reviews las ik dat je dat ook maar beter kunt doen, want anders zeggen ze dat het niet ontvangen is en kun je fluiten naar je centen. Slechte service! Nou ja, ik hoop dus maar dat het goed komt. Inmiddels heb ik een ander geel vest besteld, hopelijk zit dat beter.

Zwemles en fysio

Verder moest ik deze dag naar de fysio en natuurlijk met Lenthe naar het zwembad. Ze hoopte te mogen afzwemmen, maar helaas kreeg ze geen briefje. Daar was ze heel erg verdrietig over. Ze wil namelijk op ballet, want zwemmen vindt ze stom. We hebben gezegd dat het pas mag als ze haar diploma’s heeft, en ze had gehoopt dat ze deze maand mocht afzwemmen. De juf zei dat eigenlijk alles goed gaat, behalve de schoolslag. Ze wiebelt met haar benen.

Zaterdag

Natuurlijk mijn zwemochtend, om 7 uur lag ik al in het zwembad om een uur baantjes te trekken. Heerlijk. Daarna thuis gedoucht en met Sterre samen naar Den Haag gereden. Daar zit namelijk een schoenenwinkel voor kinderen met extreem smalle voeten. Ze was deze vakantie heel hard gegroeid en heeft inmiddels maat 38/39, dus ze moest nieuwe laarzen. Die hebben we gelukkig gevonden. Daarna gingen we naar huis en werd ik gestrikt door Yuren en Lenthe om spelletjes te doen. Op zich best gezellig, maar geen hele dag. Na het zoveelste spelletje was ik het beu. Ik ben even op de bank gaan liggen, en daarna heb ik mezelf naar boven gesleept om de kledingkast van Sterre en Lenthe uit te zoeken. Sterre heeft allerlei kleren die te klein zijn, Lenthe ook. Dus dat kan allemaal doorgeschoven. Het was een werk, maar ik heb het af gekregen en het is fijn dat Fee en Lenthe nu weer voldoende herfst- en winterkleding in hun kasten hebben. Ook heb ik een overzicht van wat er nog moet worden aangeschaft. Het meeste voor Sterre dus. Die heeft geen grotere zus boven zich waar ze de kleding van aan kan.

Zondag

We sliepen een beetje uit, en daarna ging ik ook weer naar de sportschool. Dat was nadat ik eerst een half uur aan het zoeken was naar mijn fietssleutel, die ik op een niet logische plek had opgeborgen. Weer thuis deed ik wat klusjes en kondigde ik aan dat ik die dag géén spelletjes zou gaan doen. Maik ging plintjes leggen. Echt zo’n klusje dat al anderhalf jaar wordt uitgesteld. We hadden de plintjes notabene allang in huis! Het ziet er meteen weer een stuk netter en afgewerkter uit. Ben er dus blij mee.

Nieuw bureau

Daarna ging hij nog even naar de Ikea om een nieuw bureau voor Sterre te kopen. Ze heeft nu een bureau zonder laadjes of kastjes en dat vindt ze niet handig. Ze had dit weekend eindelijk haar kamer opgeruimd en begon er weer over, dus ik vond dit wel een goed moment. Maik zette het meteen in elkaar en zij kon gaan inruimen. Ze is er heel blij mee.

Vorig artikelHoe je goedkoop kunt reizen
Volgend artikelDress like Sterre: Moodstreet jurk najaar 2018
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in