Dress your Doll

Heb jij een dochter die houdt van knutselen èn van poppen? Dan heb ik iets leuks. Bij Dress Your Doll bestel je heel gemakkelijk leuke zelfmaak-poppenkleertjes. Je krijgt het thuisgestuurd in een grote envelop en een prachtige handleiding. Het maken van de kleertjes is heel simpel. Ik heb het samen met mijn dochter, die overigens nog wel een beetje te jong was, uitgeprobeerd. Ze vond het heel leuk! Je knipt de patroontjes uit, naait wat aan elkaar en voila, klaar ben je. Voor mij een uitkomst, want ik heb niets met naald en draad. Maar dit lukte me! De kleertjes werden direct aangetrokken bij de Barbie, die zo de catwalk op kon met haar nieuwe outfit. Er is veel keuze in kleertjes en kleurtjes. De moeilijkheidsgraad staat aangegeven door middel van een schaartje. Vanzelfsprekend zijn 3 schaartjes wat lastiger dan 1 schaartje. Het hangt dus van de leeftijd van je kindje en de handigheid van je kind af welke moeilijkheidsgraad je het beste kunt kiezen. Maar helpen kan natuurlijk ook, want mijn dochter en ik hadden het samen hartstikke gezellig met het maken van de kleertjes. Zo wordt zelf poppenmode maken kinderspel!

Wie net zo enthousiast is als ik bestelt natuurlijk gewoon direct zo’n hippe poppenjurkje van Dress Your Doll bij een van de verkooppunten in Nederland. Maar ik mag ook een aantal setjes weggeven! Dus mama-fröbelaars: meedoen! Je maakt maarliefst 6 keer kans op zo’n hip patroontje om met je dochter aan de slag te gaan. Laat via dit formulier weten in welk patroontje jij het leukste vindt en wie weet ben jij straks de lucky one. Deze actie loopt tot 26 maart 2010.

Vorig artikelWiezewijs
Volgend artikelBabyhood
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in