Wiezewijs

Wiezewijs heeft vrolijke, stoere en hippe spulletjes voor de kinderkamer. Alles handgemaakt en daardoor dus uniek! Precies waar ik van houd. De collectie is overzichtelijk: dekbedovertrekjes, dekentjes, lakentjes, kussentjes, tassen, slabben, aankleedkussenhoezen en kruikenzakken. Je kunt dus alles in dezelfde stijl bestellen om een hippe, doorgestylde kinderkamer te krijgen. In lekkere felle kleurtjes. Daar worden jij en je kindje helemaal vrolijk van. Soms wel handig, na een slapeloze nacht 🙂 Je kunt je spulletjes trouwens ook op maat laten maken, Wiezewijs is flexibel en heeft een hele rits stoffen waaruit je kunt kiezen. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te geven, zodat iemand precies kan kiezen wat hij of zij zelf in gedachten heeft voor de babykamer!

Wiezewijs wil graag 3 Hip & Hot lezers laten kennis maken met de handgemaakte spulletjes die ze verkopen. Daarom maak je kans op een shoptegoed ter waarde van 25 euro als je meedoet aan deze winactie! De vraag die je hier voor moet beantwoorden is: voor wie heeft Wiezewijs een rood dekbedovertrek gemaakt met bijpassend dekbedje voor het poppenbed? Het antwoord geef je natuurlijk door via dit formulier en wie weet ben jij straks 1 van de 3 winnaars van dit shoptegoed! Deze actie loopt tot 25 maart 2010.

:

Vorig artikelIbizachic
Volgend artikelDress your Doll
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in