Zó ziet een tof geboortekaartje er uit!

Over geboortekaartjes wordt vaak en veel geschreven. En terecht! De geboorte van een kindje is één van de mooiste dingen die een mens kan overkomen. En bij zo’n bijzondere gebeurtenis hoort natuurlijk een bijzonder geboortekaartje.
Soms vind je online weer wat nieuws, wat hips op het gebied van geboortekaartjes. Een creatieve ontwerper die nét weer even iets anders ontwerpt, bedenkt en vervolgens online aanbiedt. Jakima is er zo eentje. Haar stripachtige stijl, de comic style, vind ik echt helemaal super. Je ziet in alles terug dat Jakima een illustrator/sneltekenaar van origine is, met een voorliefde voor strips. Het zijn kaartjes die heel simpel een glimlach om je mond toveren.

L2hvbWUvY29uY2VwdC9kb21haW5zL2thYXJ0c2hvcHN0YXJ0ZW4ubmwvcHVibGljX2h0bWwvZHluYW1pYy9tZWRpYS8yNS9jYXJkcy80OTcxMC9tZWlzamUtYWNodGVyLXNjaHV0dGluZy0xLnBuZzIzOV8yMzlf

Wat me opvalt bij de kaartjes van Jakima, is dat veel een echte Hollandse uitstraling hebben. Niet suf en saai met klompen, molens of Delfts blauw, maar je ziet bijvoorbeeld iemand fietsen, de horizon is laag met veel wolken en de kleuren zijn erg helder in wit, rood, blauw en groen.

Relatief nieuw zijn de kaartjes in de vorm van een rompertje; heel origineel! Je ziet ze nog niet zo heel veel dus met dit kaartje heb je iets speciaals. Er zijn verschillende stijlen: typografie, illustratie, lief en stoer. Het is mogelijk om de achtergrondkleuren aan te passen en in de designtool vind je verschillende symbolen en illustraties waarmee je je eigen draai aan je ontwerp kunt geven. Zo maak je er je eigen, lieve geboortekaartje van.
rompertje-2
Het verlenen van goede service staat bij Jakima overigens hoog in het vaandel. Een geboortekaartje bestel je tenslotte niet elke dag en is maatwerk. Kom je er daarom even niet uit? Heb je iemand nodig die even met een frisse blik naar jullie ontwerp kijkt? Dan kan je gerust contact met Jakima opnemen. En dát is natuurlijk wel een hele fijne gedachte!

 

Vorig artikelDroog je was buiten voor dat heerlijke lente gevoel!
Volgend artikelSprookjes apps om de meivakantie door te komen
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in