Shainsware

Het hipste armbandje van dit moment is natuurlijk die van Shainsware. Een rage, overgewaaid uit Amerika. Dat gaat vast en zeker in Nederland ook een rage worden. Durf ik wel te voorspellen. De rubberen bandjes, verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren, spreken kinderen aan. Ze zijn duurzaam en kunnen gewoon aanblijven in de zee, wel zo handig in de zomer. Bij de armbandjes krijg je vierkante, gekleurde icoontjes met letters en plaatjes. Zo kun je de armbandjes personaliseren. Een zakje icoontjes is ook los bij te bestellen, zodat je nog meer combinaties kunt maken. Leuk om de namen van je vriendinnen op te zetten, de winnaar van het WK voetbal, je eigen naam, je favoriete sport, de naam van je huisdier of wat dan ook. De felgekleurde armbandjes vallen lekker op! Leuk om te combineren met de kleur van je shirt. Helemaal leuk dus, voor de kids. Ook een prima verjaardagscadeautje. Gauw naar Shainsware dus!

Hip & Hot mag namens Shainsware twee armbandjes weggeven! Laat via dit formulier weten welke kleur je het leukste vindt en wie weet mag jij dan je favoriete kleur in ontvangst nemen. Deze actie duurt tot 29 juli 2010.

Vorig artikelLilalabeltje
Volgend artikelHoera voor Oranje!
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

 1. Hallo Allemaal,

  Ik heb de paarse en zilveren besteld en wacht vol spanning af op de ontvangst.
  Wat ik wel bijzonder vind is het “persoonlijke” en snelle mail-contact.
  Ik hoop dat dit produkt een echte hype word in Nederland, ik ben in ieder geval superenthousiast.

  Complimenten aan Nadine!

 2. Een echte aanrader! Wij gebruiken het sinds twee dagen als “beloningsarmbandje” en ons dochtertje is er helemaal razend op!

  Groetjes,
  Suzan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in