Een Ekster Wallet voor al je pasjes

Een ekster wallet voor al je pasjes  Als je de Ekster Wallet ziet denk je misschien dat het een mannending is, maar nu Maik ‘m een tijdje in gebruik heeft ben ik er ook enthousiast over. Ik bewaar tegenwoordig mijn pasjes in mijn telefoonhoesje, en het is elke keer weer een gedoe om ze er uit te krijgen. Sta ik te worstelen bij de kassa om het juiste pasje omhoog te krijgen, soms lukt het maar niet! Een Ekster Wallet voor al je pasjes is dus een uitkomst. Hiermee heb je ze in een handomdraai te pakken!

Een Ekster Wallet voor al je pasjes

Even voor de dames: er is ook een roze versie. Of nou ja, beige blush, maar dat kan goed door voor roze. Dus wie net als ik fan is van deze kleur, kan haar hart ophalen. Verder zitten er nogal wat voordelen aan de Ekster Wallet die ik hieronder zal beschrijven. Want naast het niet meer worstelen bij de kassa, heeft een Ekster Wallet voor al je pasjes nog veel meer voordelen.

Find my wallet

Een Ekster Wallet voor al je pasjes heeft namelijk een soort “find my iPhone” functie. Er zit een Chipolo bij, op zonne-energie. Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dat is, maar dat ga ik je uitleggen. Het is een soort kaartje dat er voor zorgt dat je altijd en overal je Ekster Wallet kunt terugvinden als je deze kwijt bent. Je koppelt de Chipolo met je telefoon, waardoor je via een app de Ekster Wallet terug kunt vinden. Andersom werkt ook: ben je je telefoon kwijt, maar heb je wel wel je Wallet, dan kun je via een knop op je Chipolo je telefoon terug vinden. Handig toch?

chipoio

NFC bescherming

In pasjes zit een NFC chip, wat in theorie kan worden uitgelezen door onbevoegden. Dat wil je natuurlijk niet. Nou zal dat niet heel snel gebeuren (ik heb dat in elk geval nog nooit in mijn omgeving gehoord), maar de Ekster Wallet heeft een alumium case waardoor het daartegen beschermd is. Toch wel een veilig idee vind ik.

Je pasjes er vlot uit

Het allerfijnste vind ik dat je je pasjes er met 1 druk op de knop uit kunt krijgen. Zo heb je dus altijd en overal snel je pasjes bij de hand. Er passen maximaal 10 pasjes in de Ekster Wallet. De meest gebruikte pasjes bewaar je daar dus in. Sta je ergens bij de kassa, dan krijg je heel vlot elk pasje er uit met een druk op de knop. Heel makkelijk en fijn.

Praktische informatie

Een Ekster Wallet voor al je pasjes is te bestellen via de website van Ekster. Er zijn verschillende versies met en verschillende hoeveelheid pasjes, de duurste kost ongeveer €88. De case is dus van aluminium en leer, heel mooi materiaal en het blijft ook mooi in het gebruik. Voor vaderdag is een Ekster Wallet voor al je pasjes trouwens ook een prima tip!

ekster wallet

Gek op gadgets? Dan is de Google Nest Hub misschien ook wel iets voor jou!

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Een Ekster Wallet voor al je pasjes
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelCitytrip München, hier boek je een familiekamer
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #237
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in