Foto weekoverzicht Judith #26

tekenen met crayola De week begon druilerig. We startten de ochtend met een enorm kleurpakket van Crayola. Lekker met z’n allen aan tafel kleuren. Was heel gezellig. Daarna moesten we boodschappen doen. Ik vind dat altijd weer een uitdaging met 4 kinderen. Ik denk dat ze zo’n 50 keer roepen “Mag ik dit, mag ik dit, mag ik dat?” En dan nog liggen er dingen in het karretje bij de kassa die ik er niet in stopte. Afijn, de kinderwagen lag zo vol dat Fee niet meer zichtbaar was. De volgende uitdaging was om naar huis te lopen met 3 vermoeide kinderen, maar ook dat lukte weer.

Nadat de boodschappen waren ingeruimd stapten we in de auto om naar Rotterdam te rijden. Ik wilde de hotspot Uit Je Eigen Stad eens bezoeken. Het was waarschijnlijk nòg leuker geweest (voor de kindjes) als het niet had geregend, maar desondanks hebben we ons prima vermaakt.

kinderwagen vol boodschappen

Afgelopen week kwamen er ook weer veel persuitnodigingen, postpakketjes en persberichten binnen. Dinsdag en woensdag heb ik gebruikt om ze te sorteren en wat blogs te schrijven. Ik had die dagen oppas dus was daar mooi tijd voor. Er zaten erg leuke dingen bij, waarover later meer. Maar één van de dingen deel ik alvast met jullie, omdat het zo schattig is: steam waverz. Een leuke gadget voor op je theekopje. Tof om daar een vriendin mee te verrassen als ze een kopje thee komt drinken! Of je geliefde op zondagochtend.

steam waverz

Op donderdag was het lekker weer. Daar kon ik helaas niet zo van genieten, want ik moest donderdagmiddag naar mijn nieuwe werk voor een informatiemiddag voor nieuwe werknemers. Was leuk en informatief, ik heb er veel zin in. Maar nu eerst echt vakantie. Pas 24 augustus hoef ik weer. Na deze middag met veel luisteren kon ik ‘s avonds nog lekker op het terras zitten met een glas wijn en de VT-wonen.

vino vt wonen

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de week. Ik had rond lunchtijd een afspraak met Heleen, dat had ze nog van mij tegoed na een paar uurtjes oppassen. Het was een mooie, zonnige dag om deze belofte in te lossen. Prima toeven op het terras van BLIJ. We hebben fijn nieuwe plannen zitten smeden, daar zijn wij samen heel goed in. Maar, daarover later meer!

blij met heleen

Na afloop deed ik nog een rondje stad, kocht wat hebbedingen bij de HEMA waaronder deze zeep in prachtige mintgroene verpakking en wat kleding voor de kinderen. Ook ontving ik weer wat mooi spul via de post: lieve bordjes van Helen Dardik via Hipgemaakt.nl en een Babyshusher om uit te proberen. Ik zal later nog vertellen of het inderdaad hèt wondermiddel is om je baby stil te krijgen…

bordjes helen dardik

babyshusher

zeep hema

Zaterdag was het bloemplukdag bij Bloempluktuin de Sfeerstal in Nieuwveen. Altijd reuze gezellig, met kraampjes, kersen, bloemen plukken en lekkere lunch + taart. De kindjes konden er zoals altijd fijn spelen en de middag vloog om. Echt genieten. We sloten af op ons terras thuis met een lekkere rosé en brachten toen de kindjes naar bed.

sfeerstal bloem

kids op bankje

lets enjoy summer rose

Sterre was een beetje van slag, want ze was vlak voor het naar bed gaan nog even gaan fietsen in de binnentuin en hard gevallen. Overal bloed dus ik moest wel 5 pleisters plakken. Gelukkig hebben we daar een mooi trommeltje voor (via Flying Tiger).

ehbo koffer

Zondagochtend zat uitslapen er niet in. Ik was uitgenodigd voor een bootcamp van Noppies. Je weet wel, dat merk met die toffe positiekleding en babykleding. Zij hebben nu een sportkledinglijn voor zwangeren en pas bevallen vrouwen uitgebracht. Superfijn spul, want ik kreeg een setje om te proberen.

noppies outfit

De bootcamp werd gegeven door de Energiebrigade, zij bieden coaching en sporten voor (aanstaande) moeders in Amstelveen. Echt ontzettend jammer dat ze niet in Den Haag zitten, want anders had ik me meteen aangemeld voor een wekelijks sportief uurtje. Ik heb er nog spierpijn van, maar het voelde echt goed.

marije juut in noppies

noppies bootcamp

Ondanks de regen waren we toch snel warm door de workout. En daarna kregen we een welverdiende lunch, georganiseerd door langetafelsinhetgras.nl. Het zag er sprookjesachtig uit en was gezellig en lekker. Helaas ging het steeds harder regenen en besloten we tenslotte om toch maar richting auto’s te gaan.

langetafelsinhetgras

Ik werd opgehaald door Maik en de kindjes, die waren in het Amsterdamse Bos naar de geitenboerderij geweest. Als een verzopen katje stapte ik in de auto: eerst maar eens ergens verkleden en opdrogen. Het werd conceptstore Blender. Konden de kindjes lekker spelen, wij nog een taartje eten en shoppen en ik droge kleren aan. Daarna kon de rest van de middag beginnen.

blenderconceptstore

blender amsterdam

We hadden nog een persuitnodiging gekregen om met de kinderen door de Amsterdamse Grachten te varen als zoetwaterpiraten. Dit is georganiseerd door Blue Boat, tegenover het Hardrock Café in Amsterdam. De kinderen krijgen een piratenwerkboekje, een verrekijker en een apart verhaal via een oortje. Ze vonden het erg leuk, alhoewel Lenthe er toch nog iets te jong voor was. Die hield het niet de hele 75 minuten vol. Maar de andere 2 kinderen vonden het leuk en wij zelf ook. De zon scheen, de terrassen zaten vol en het was echt leuk om Amsterdam eens vanaf het water te bekijken. Dat had ik nog nooit gedaan!

rondvaart amsterdam zoetwaterpiraten

We sloten de avond af bij mijn schoonouders. We aten er Chinees en lieten Sterre daar, want die wilde graag een paar dagen bij opa en oma logeren. Even rust, want toegegeven, zo’n gezin met 4 kinderen is ook voor de kinderen best druk!

fee spiegel

Vorig artikelZo maak je een kinderkamer met bos thema
Volgend artikelEen kinderstoel die meegroeit tot 10 jaar
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in