Een gat in de muur los je op met een muursieraad

muursieraad schommel We kennen het allemaal. Je hebt een gat in de muur geboord voor een schilderij of een plank, en na verloop van tijd verander je wat in je huis en zit je met dat gat. Als je toevallig net van plan was de muur te verven of behangen is het snel opgelost. Je plamuurt het dicht, saust er een ander kleurtje overheen of beplakt het met een rol behang. Dan zie je er niks meer van. Maar, was je dat allemaal niet van plan, dan ontsiert zo’n gat je muur. Dat los je voortaan op met dit muursieraad.

MUUS

Voor het merk MUUS van designer Fraaiheid was juist een oud gat in de muur uitgangspunt voor het ontwerp van een muursieraad. Verfraai je muur met een van de drie MUUS figuren. MUUS is een ode aan de muur. Het gat mag er zijn, het muursieraad wordt een blikvanger waardoor de muur  zijn authenticiteit behoudt.

muursieraad sprong

Materiaal

Bij een MUUS muursieraad wordt een plug, schroef en afstandhouder geleverd. Het figuur is van koper en verouderd op een natuurlijke manier, waardoor je muur een stoer uiterlijk krijgt. Hoe snel het verouderd, is afhankelijk van de ruimte waar de muurhanger in geplaatst wordt.

Er zijn 3 muurhangers, te weten een schommelende dame, een bungee dumpende jongen en een balancerende waaghals.

Ik vind het een prachtige manier om je muur nòg een beetje mooier te maken. Je zou er bijna een gat voor gaan boren.

Welk figuur vind jij het leukst?

muursieraden alledrie

Vorig artikelA quiet night together…
Volgend artikelLichttherapie voor donkere dagen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in