A quiet night together…

wijn valentijnsdagHet zal jullie vast niet verbazen, maar hier is het iedere avond en nacht weer reuze gezellig. Er is altijd wel een kind wakker. En dat al 9 jaar lang. Echt. En dus snakken wij af en toe naar “a quiet night together”.

Negen jaar geleden werd Sterre geboren. De eerste 4 jaar van het leven stonden in het teken van borstvoeding, tandjes krijgen, in bed plassen, niet kunnen slapen want bang in het donker, niet kunnen slapen want er was iets spannend, enz.

Net toen Sterre een beetje fatsoenlijk ging slapen, kwam Yuren. Het hele circus begon weer opnieuw. Yuren sliep de eerste 5 maanden van zijn leven aardig door, maar zette vanaf 5 maanden de boel 3 keer zo hard op stelten.

Lenthe kan er ook wat van. Nog steeds. In zo’n groot gezin moet je immers de aandacht delen en dat is best moeilijk als je 3 bent. Helemaal als je steeds de jongste oogappel was, en je plots een jonger zusje krijgt dat die rol gaat overnemen. Lenthe pakt haar momentjes  privé aandacht dan ook graag in de avonduren.

En dan hebben we natuurlijk nog Fee. Die zit momenteel in de fase die ik hierboven bij Sterre beschreef. Minimaal 3 keer per nacht willen drinken, last van tandjes of krampjes en ‘s avonds niet in haar eigen bed zonder mama willen slapen, want dat is eng, donker, koud en je weet nooit zeker of mama dan wel terug komt.

Jullie snappen dus wel dat de momenten waarop mijn grote liefde en ik eens samen in een romantische setting een overheerlijk glaasje wijn kunnen drinken, in alles rust, beperkt is tot de spaarzame avonden dat we oppas hebben voor de kinderen.

Heb jij ook zo’n hectisch leven? Een man die graag wijn drinkt en bovendien af en toe snakt naar een avondje rust. Zonder kinderen, met vrouw? Dan heb ik het ultieme Valentijnscadeau voor je gevonden.

Deze houten flessenbox met de tekst “a quiet night together” zal hij zeker kunnen waarderen. Regel vooraf de oppas, doe er een handgeschreven romantisch kaartje bij en jouw Valentijnscadeau is in the pocket! Bovendien heb je er zelf ook nog wat aan…

a-quiet-night-together

Vorig artikelToprestaurants waar je best wil eten, als je budget hebt
Volgend artikelEen gat in de muur los je op met een muursieraad
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in