Een hele fijne babydeken

Fee baby's only Wij hebben zo’n fijne deken voor Fee, dat wil ik echt even met jullie delen! Het is een heerlijke ledikantdeken van katoen, acryl en microvezel. Aan de buitenkant is de deken gebreid, aan de binnenkant zit een heerlijk zacht vachtje. Wij hebben deze deken vaak op de grond liggen, of in de box. Fee kan er lekker op liggen spelen, maar ook gebruiken we het veel om haar in te wikkelen. Kan ze lekker warm buiten zitten, of in de kinderwagen liggen, of een dekentje over zich heen in de box.

Kleuren

Het dekentje is verkrijgbaar in maarliefst 13 kleuren! Wij namen de meest neutrale, wit. Vooral, omdat we toen nog niet wisten of Fee een jongen of een meisje zou zijn, maar ik vind het nu een hele mooie deken om haar op te fotograferen, juist door het wit. Komen de kleertjes en haar donkere haar zo mooi uit…

Slapen

Het dekentje is heerlijk warm. Fee kan er supergoed op, onder of ingewikkeld in slapen. Baby’s Only is sowieso een superleuk merk met heerlijke kleurtjes en fijne producten. Kijk ook maar eens naar de slaapzakken, de heerlijk warme buggyzak, de boxkleden, de knuffels, de muziekdoosjes, de verf en zelfs de lieve babypakjes. Een heel hoog hebbuh-gehalte!

Fee met zebra ostheimer

 

Vorig artikelKekke kinderlampen!
Volgend artikel8 x DIY voor moederdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in