Kekke kinderlampen!

djeco lampjeWie mijn weekoverzichten leest heeft gezien dat wij de afgelopen maand bezig zijn geweest met het veranderen van de zolderkamer. We hebben daar nu een driepersoonsstapelbed staan voor Sterre & Yuren. De 3e plek is voorlopig logeerbed, maar op den duur zal Lenthe er bij komen. Eerst gaat zij nog in het peuterbedje voor een paar jaar.

Kinderkamer accessoires

De muur is geel geverfd, de dekbedden (van Ferm Living) werden gekocht en nu zijn we toe aan de overige accessoires. Zoals iets voor aan de muur, leuke kussens en lampjes. Dus af en toe struin in internet af op zoek naar leuke kinderlampen.

Uitgebreid assortiment

Bij Dreumes Enzo vond ik een heel uitgebreid assortiment aan kinderlampen. Daar moet wel iets tussenzitten volgens mij. Ik heb al even met de kinderen gekeken. Ze waren alledrie erg gecharmeerd van het Djeco nachtlampje. Om eerlijk te zijn vind ik die zelf ook wel heel sprookjesachtig. Het lampje verspringt van kleur en de glitters dwarrelen in het rond. Na 2 uur gaat het lampje vanzelf uit, ideaal dus voor bange kindjes.

kinderlamp mintgroen

In de kamer van Lenthe moeten we nog aan de slag. Dit wordt straks de kamer van Fee. De kleur die we gekozen hebben is mintgroen met roze. Daar zoeken we nog een nieuwe hanglamp voor. Bij Juul Design zag ik al een mooie er tussen staan, met een mintgroene ster, net als het geboortekaartje van Fee.

Figuurlampen

Ook de figuurlampen zijn ubercute. Lenthe viel meteen voor de roze paddestoel. Ik vind het een prima lampje om straks bij haar peuterbedje neer te zetten. Het geeft lief sfeerlicht en het maakt haar bedje straks net zo sprookjesachtig als het nachtlampje van Djeco.

Hebben jullie kinderen nachtlampjes, of niet?

roze paddestoel lamp

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #15
Volgend artikelEen hele fijne babydeken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Leuk artikel.
    Leuke lampen maken de kinderkamer helemaal af. Het is zo leuk om op zoek te gaan de perfecte lamp voor de baby- of kinderkamer.
    Wat leuk dat je dochter d paddestoel lamp zo leuk vind. Wij hebben deze na onze 20 weken echo gekocht in het blauw. We gebruiken hem nu na 5 jaar nog steeds als nachtlampje!! We hebben er een licht licht lampje inwaardoor hij de hele nacht kan baanden. Echt een heel leuk en gaaf (nacht) lampje waar je geen spijt van krijgt!

  2. Sorry te vroeg verstuurd. Wat ook een heel leuk nachtlampje is de beaba kabouterlamp.
    Ook hier een groot succes!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in