Een hip tv meubel is een must!

Een hip tv meubel is een must!Wanneer je van televisiekijken of Netflixen houdt, is een goede tv met een mooi tv meubel een must. Sterker nog, wie echt graag voor een scherm zit om te ontspannen in de avonduren, maakt er meteen een gezellige zithoek van. Dat is best eenvoudig, maar voor wie niet weet hoe ga ik in deze blog uitleggen hoe je snel en makkelijk een hele fijne tv hoek maakt. En in die tv hoek is een hip tv meubel een must!

Een hip tv meubel is een must!

Wat naast een hip tv meubel superbelangrijk is, is een fijne stoel. Als je de hele avond zit, je wil relaxen voor de buis, dan wil je gewoon heerlijk zitten. Een fijne fauteuil of zitstoel hoeft niet per se veel te kosten. Denk een voetenbankje, want niks lekkerder dan languit te kunnen liggen. Je kunt natuurlijk ook voor een bank kiezen. Het hangt een beetje van de plek af waar je de tv hoek wil maken, of je de ruimte hebt voor een fijne bank of dat er alleen 1 of twee zitstoelen passen. Het tv meubel kun je vervolgens neerzetten en de tv erop zetten, of je kiest voor een tv meubel hangend. Veel mensen vinden dat mooi. Het is bovendien erg praktisch, omdat je er dan onder kunt stofzuigen. Scheelt een heleboel stof namelijk. Dit is zeker belangrijk als er in het gezin sprake is van allergieën. 

Een hip tv meubel is wit

Comfort in je tv hoek

Naast een fijne stoel en een hip tv meubel, wil je natuurlijk nog meer comfort. Denk aan een bijzettafeltje voor je kopje thee, wijntje of glas bier. En natuurlijk een lekker hapje en drankje, wat je er vaak ‘s avonds bij pakt. Of overdag, wanneer je bijvoorbeeld de Grand Prix kijkt op tv. Daar hoort een lekkere snack bij. Bovendien heb je een plek nodig waar je de afstandbediening binnen handbereik kunt neerleggen. Een bijzettafeltje heb je dus ook nodig en die kun je soms voor minder dan €20 al te pakken krijgen. Houd de folders maar eens in de gaten. Daarnaast wil je, zeker in de winter, een beetje warm zitten. Een wollen plaid wat over de leuning hangt trek je zo over je heen als je het koud krijgt. Er zijn wel duizenden mooie plaids te vinden. Denk ook aan een lekker kleed bij je voeten, als je geen zachte vloerbedekking hebt. In de winter kunnen je voeten anders behoorlijk koud worden!

Accessoires in je tv hoek

Tot slot wil het oog ook wat. Daarom zet je naast je tv een plantje, een mooie kaars, leg je een stylish kussentje in de stoel of op de bank en een vaas bloemen op je bijzettafel. Misschien wil je nog wel een schaaltje chocolade binnen handbereik hebben staan? En vergeet ook niet om een leuk schilderij of een mooie foto aan de muur te hangen. Leg eventueel een mooi boek of een tijdschrift op je tv meubel neer. Zo kleed je jouw comfortabele tv hoek leuk aan en komt je tv meubel het best tot zijn recht. En in de kastjes van je tv meubel hoeft het minder netjes te zijn. Dat zie je toch niet!

tv meubel zwart

Vorig artikelDoe een Whatsapp speurtocht in het Stedelijk Museum
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #378
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in