Een kijkje achter de schermen bij Antine van 10voorstijl

Antine 10 voor stijlBij Hip & Hot vinden we het leuk om af en toe een kijkje achter de schermen te nemen. Omdat we nieuwsgierig zijn naar de personen die achter een logo of webshop of website zitten. Deze week interviewen we interieurstyliste Antine van 10voorstijl.

Vertel eens iets over jezelf!
Ik ben Antine Treffers, 30 jaar en woon samen met mijn man en 2 poezen in een twee-onder-een-kap woning. Sinds afgelopen december zijn wij ook de trotse ouders van een dochter.

Hoe is 10voorstijl ontstaan?
Naast mijn werk als interieurstyliste ben ik werkzaam in het onderwijs. Dit heb ik jaren lang fulltime gedaan, maar op een gegeven moment miste ik het creatief bezig zijn en besloot ik toch de stap te wagen en een eigen bedrijf te starten.

En hoe bedacht je de naam?
Mijn bedrijfsnaam is ontstaan door mijn eigen naam (An10ne) en mijn perfectionisme. Ik streef altijd naar het beste resultaat voor mijn klanten en stel dus hoge eisen aan mezelf. Wil het liefst altijd een 10 halen.

Hoe kom jij na een dag werken met energie thuis?
De gesprekken met klanten en de positieve reacties die ik van hen terug krijg geven me energie. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om alle nieuwste trends bij te houden en beurzen te bezoeken. Als ik dan mooie nieuwe merken, meubels of accessoires heb gevonden kan ik niet wachten om dit toe te passen binnen een interieuropdracht.

Waar ben je het trotst op?
Dat al mijn klanten tot nu toe tevreden zijn met het advies en het uiteindelijke resultaat!

Hoe ziet je werkplek er uit?
Ik heb een mooie werkplek aan huis waar ik heerlijk kan werken aan verschillende creatieve projecten. Hier liggen stapels met interieurmagazines, kleurstalen en andere materialen. Ik werk graag aan mijn bureau dat voor het raam staat en waardoor een fijne lichtinval komt. Het mooiste item dat op mijn werkkamer staat is toch wel mijn tekeningenkast waar ik van alles in kan bewaren.

Werkplek

Waar vinden we je online?
Ik ben te vinden op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest. Instagram is wel mijn favoriete medium. Hier haal ik veel inspiratie vandaan en heb ik leuke contacten.

Wat is het grootste compliment dat iemand je gegeven heeft?
Dat het huis van een klant nu echt aan voelde als een thuis en ze nog iedere dag genieten van hun interieur.

Buiten is het regenachtig…hoe krijgen we het voorjaar in huis?
Een trend van dit moment die je heel goed kan toepassen om het voorjaar in huis te halen is het gebruik van groen en planten. Zelf ben ik altijd dol op bloembollen en kersenbloesem takken in een mooie vaas op onze eetkamertafel.

Kun jij onze lezers een aantal tips geven op het gebied van hun interieur?
Zorg bij het stylen van woonaccessoires voor een mix van materialen, vorm en grootte. Zet ook altijd een oneven aantal accessoires neer.

De trend kleur van dit moment is koper. Koper is heel mooi om te gebruiken als accentkleur. Ik vind het zelf mooi om koper te combineren met wit en pasteltinten.

Als je een stoere sfeer neer wil zetten maak dan gebruik van grote objecten. Zoals een grote mand met een plant erin.

Zelf ben ik dol op krukjes en bijzettafeltjes. Ideaal om kaarsen, kandelaren, plantjes, kopje thee, tijdschriften etc. op te zetten. Ze brengen ook gelijk sfeer aan in je interieur.

Werkkamer

Vorig artikelWin een van de geweldige muurstickers van Wallart-deco
Volgend artikelWin een kledingsetje van Z8
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in