Een kinderstoel die meegroeit tot 10 jaar

stokke binnen Wij zijn al jaren fan van Stokke, onze allereerste kinderstoel was een Stokke en onze allerlaatste inmiddels ook. In de afgelopen 8 jaar heeft Stokke natuurlijk niet stilgezeten en hebben ze de beroemde kinderstoel nog vernuftiger gemaakt. De laatste versie, de Stokke Steps, viel zelfs in de prijzen bij de Red Dot Awards! Dat is natuurlijk niet voor niets.

De Stokke Steps

De Stokke Steps is een kinderstoel die, in combinatie met de Stokke Steps Wipstoel en de Stokke Steps Baby, te gebruiken is vanaf de geboorte tot de leeftijd van 10 jaar. De wipstoel kun je namelijk eenvoudig op de kinderstoel bevestigen. En als ik dan zeg eenvoudig, dan is dat ook echt eenvoudig, want ik ben totaal niet handig. Ik zal het je nog sterker vertellen, ik heb de hele kinderstoel zèlf in elkaar gezet! Maik was trots, want normaal begin ik daar niet eens aan. Dit was echt zo makkelijk dat zelfs ik het kon met mijn technisch inzicht van een aardbei.

Die wipstoel klik je dus met maar 1 handeling op de kinderstoel. Zo kun je makkelijk switchen: soms zet ik Fee op de grond, vaak zet ik haar bij ons aan tafel met de wipstoel op de kinderstoel. Ze wil er immers ook bij horen, dat zie je aan haar gezicht. Straks, als ze de wipstoel-leeftijd ontgroeid is, gaan we het babyzitje bevestigen.

Stokke babystoel

Nog groter

Na de babystoel maken we er een stoel voor grotere kinderen van. Door het opstapje dat je steeds kunt verzetten, kan je kindje al snel zelf in de stoel klimmen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat zowel rug als heupen goed ondersteund worden, je kindje fijn zal zitten en de stoel niet gemakkelijk kan omvallen.

Fee stokke wipstoel
Fee buiten in de wipstoel op de grond

Een keer aanschaffen

Door het alles-in-1-concept vanaf de geboorte hoef je als newborn ouders maar 1 keer deze aanschaf te doen. Tot de leeftijd van 10 jaar kan je kindje gebruik maken van deze stoel. Alle fases komen voorbij en steeds dezelfde stoel voelt vertrouwd. En uiteraard koop je voor een volgende kindje alleen de stoel, want de wipstoel en het babyzitje kun je op de volgende stoel ook weer gewoon gebruiken.

Ik ben fan, en ik blijf fan! En Fee is ook duidelijk fan 🙂

stokke buiten

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #26
Volgend artikelHej Pippi Langkous
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in