Makedo

Ik schreef van de week al over de Plasticks, waar ik heel enthousiast van werd. Met deze stickers maak je speelgoed van het materiaal om je heen. Zo worden oude flessen vanzelf duurzaam. In de webshop van Kleine Sam vond ik iets soortgelijks, namelijk Makedo. Dit Australische speelgoedmerk bestaat uit plastic verbindingselementen om allerlei creaties mee te maken van dozen, verpakkingen en andere wegwerpmaterialen. De mogelijkheden zijn oneindig: van voertuigen tot dieren en kartonnen kastelen. Het MakeDo-concept draagt bij aan de bewustwording van het afvalprobleem. En daar houden we van. Duurzaam kan namelijk prima hip zijn!

Namens Kleine Sam mogen wij 2,50 euro korting geven op je bestelling wanneer je iets koopt van Madedo. Volgooien dus, dat winkelmandje! De code die je bij het afrekenen invult is hip-hot-makedo. De korting wordt automatisch berekend. Veel shopplezier! Deze code is geldig tot en met 14 mei 2011.

Vorig artikelStoere streepjes en to-die-for tutus
Volgend artikelCake Pops
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in