Lovechock

Bar_Pineapple_IncaIk ben verzot op chocola. Maar toen ik van mijn zwangerschapskilo’s af wilde, was dat een absolute no go! Van chocola krijg je namelijk trek in nog meer chocola. Toen ontdekte ik Lovechock. Lovechock is 100% raw chocolate. Dan denk je, als chocoholic: zou dat nou lekker zijn? Toegegeven, het is even wennen. Maar, eenmaal afgekicked van de suiker, vond ik het zelfs erg lekker! Vooral de versie met gojibes en vijg. Yum! De chocola is minder zoet, waardoor je niet na een uur weer trek krijgt. En dus een stuk gezonder dan gewone chocola. Want serieus, ondanks de hoeveelheid calorieën viel ik er gewoon mee af.

En dat gezegd hebbende vind ik dit een uitermate geschikt moederdagcadeau! De verpakking van Lovechock is namelijk helemaal hipperdepip. Leuk lintje erom en je bent klaar.

Namens Lovechock mogen wij een proefpakketje weggeven. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten uit welk land de biologische cacao komt die Lovechock gebruikt! Deze actie loopt tot 1 juni 2013.

Moederdagkaart Lovechock

Vorig artikelPsssttt, tip je man en draag straks sámen met je dochter!
Volgend artikelVoorjaarsfair bij de Olmenhorst
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in