Kleine jurkjes

Je wilt dat je dochter er altijd leuk bij loopt. Op de homepage van Kleinejurkjes zie je al een overzicht met super leuke jurkjes. Een mooi strak rood jurkje maar ook jurkjes met bijzondere patroontjes, lintjes en kante randjes. Bijzonder aan de collectie van kleinejurkjes is dat ze een groot assortiment hebben van eco merken en vintage jurkjes.

Op de website staat ook een selecteerde serie met aanbevolen jurkjes, dit zijn jurkjes van alle collecties en maten die ieder op hun eigen manier bijzonder zijn. Bij alle jurkjes staat ook een fijne omschrijving, hier staat bijvoorbeeld ook bij wanneer een jurkje groot of juist klein valt. Zo koop je niet snel de verkeerde maat.


Het is tegenwoordig ook mogelijk om je bestelling op te laten sturen in een luxe geschenkverpakking! Voor als je het jurkje aan iemand kado wilt geven. Hij word mooi in gepakt, en je hebt hier natuurlijk zelf geen zorgen meer aan! Zijn jullie klaar voor de zomer, en mag er een nieuwe collectie in de kast van jullie dochter komen te hangen. Kijk dan ook even op Kleinejurkjes.

Vorig artikelLampionnenslinger Tse Tse
Volgend artikelEen memo appeltje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in