Vorm en Kleur

Als je op de website van Vorm en Kleur terecht komt, sprankelen de kleuren je tegemoet. Op deze website vind je voor elke gelegenheid een kado. Dat zoeken zit heel goed in elkaar. Je kunt zoeken op thema, en dan ook nog eens op geslacht en indien relevant zelfs leeftijd. Vorm en Kleur heeft een heel bijzonder assortiment. Geen doorsnee artikelen, maar echt speciale cadeaus. Hiermee zul je steeds verrassen. En alles voorzien van hippe, vrolijke kleurtjes! Dit is een website om eens uitgebreid te snuffelen, om ‘m vervolgens in je favorieten op te slaan. Iedere gelegenheid waarbij je een cadeau zoekt, kun je hier zeker iets vinden. Of je nu iets zoekt voor een kind, of een volwassene.

Namens Vorm en Kleur mogen wij 6 heel hippe spaarpotten in de vorm van een uil weggeven, Mr. Uggly. En Mr Uggly mag absoluut gezien worden. Hij is ook gewoon leuk als decoratie. Bij ons is het namelijk een echte blikvanger. Wel zo handig, want zo vergeet je ook niet om je losse muntjes er telkens in te stoppen. Bovendien is Mr Uggly gemaakt van siliconen en daardoor onverwoestbaar en trendy. Wil jij kans maken op Mr Uggly? Laat ons dan weten wat jij de hipste kleur vindt waarin dit uiltje verkrijgbaar is. Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 13 juni 2011.

Vorig artikelBeerlala
Volgend artikelMagnificent baby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in