Een tijdschrift voor kerst

Hoewel ik ook graag tijdschriften lees op de iPad, gaat er niets boven af en toe een echt tijdschrift waar je in kunt bladeren. De laatste tijd lees ik vooral woonbladen. De VT wonen verslind ik, op zoek naar ideetjes voor ons eigen huis. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer bladen die leuk zijn om te lezen of om cadeau te doen. Een tijdschrift voor kerst is een relatief goedkoop cadeau, maar de meeste mensen vinden het leuk. In de drukke tijden van tegenwoordig gunt niemand zichzelf meer een magazine om te lezen. Denk ook eens aan de Nationale Tijdschriftenbon als cadeau.

Hoe werkt de Nationale Tijdschriftenbon?

Het concept van de Nationale Tijdschriftenbon is eenvoudig. Op de website kun je een cadeaukaart kiezen voor een waarde naar keuze. Het goedkoopste bedrag is 10 euro, dat bedrag kun je al inwisselen voor een mooi tijdschrift. Je kunt het verder zo gek maken als je wenst, misschien wil je wel iemand een abonnement cadeau doen? Je kunt ook kiezen voor een bedrag van 15, 20, 25, 50, 75 of 100 euro. De ontvanger kan dan zelf het tijdschrift van zijn of haar keuze kiezen. Zo weet je zeker dat je iemand een groot plezier doet. Het is namelijk altijd een tijdschrift dat diegene leuk vindt.

Cadeau doen aan je personeel

Heb je een bedrijf en wil je al jouw personeel voor kerst een tijdschriftenbon cadeau doen? Ook dat kan! Tijdelijk nu zelfs met 10% korting. Je hoeft niet eens veel tijd te steken in het invullen van allerlei gegevens. Het enige dat je hoeft te doen is op deze pagina je telefoonnummer en bedrijfsnaam achterlaten, en dan word je teruggebeld om alles telefonisch te regelen. Scheelt een heleboel tijd en je hebt gegarandeerd een leuk kerstcadeau voor je personeel.

Welke tijdschriften zijn populair?

Je kunt met de Nationale Tijdschriftenbon kiezen uit 275 magazines. De meest populaire tijdschriften zijn de Libelle, de Donald Duck, Buitenleven en Viva. Mijn persoonlijke favorieten zijn: De VT Wonen, de Linda, de Flair, Delicious, Psychologie Magazine, Zin, Elle Eten en Columbus Travel. In het verleden las ik veel mama-bladen, maar daar ben ik wel een beetje op uitgekeken. Dat is wel heel leuk voor iemand die net zwanger is of bevallen is. En voor de mannen is er ook genoeg: computerbladen, gadgets, formule 1 en noem maar op.

Wat is jouw favoriete tijdschrift?

Ik ben eigenlijk wel benieuwd welke 3 tijdschriften jij zou kiezen als je een Nationale Tijdschriftenbon zou krijgen? Of waar je een abonnement op zou nemen?

Vorig artikelHet geheim van slank blijven
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #152
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in