Ellabellaboem bij Lief, Leuk & Eigen

Bij Lief Leuk & Eigen is een fantastische nieuwe collectie geboortekaartjes verkrijgbaar, ontworpen door kunstenares Ella Scholten. De kaartjes van Ellabellaboem zijn kleurrijk, lief, vrolijk en toveren direct een glimlach op je gezicht. Er wordt gewerkt met steeds terugkerende thema’s zoals bomen, hartjes, schaapjes en sterren. Zo zit er voor ieders smaak wel wat bij. Op de kaartjes staat het nieuwe gezin centraal, met alle ruimte voor eventuele broertjes en zusjes. De collectie van Ellabellaboem is een waardevolle aanvulling op de overige collecties geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen. Vraag gerust een proefkaartje aan, want dit zijn kaartjes die je gezien moet hebben.

Momenteel loopt er een leuke actie, die geldt voor de hele collectie. Bestel je online geboortekaartjes, dan krijg je daarbij gratis adresetiketten. Dat werkt heel eenvoudig. Je laadt via excel gewoon al je adressen in de site en kiest een bijpassend adresetiket. Je ontvangt de adresetiketten dan gelijk met je kaartjes. Gebruik de code HH13 en je krijgt 5 vellen gratis adresstickers. Meer nodig? Mail even met Lief, leuk en Eigen, daar is vast iets op te verzinnen! Deze actie geldt t/m 28 februari 2013.

Vorig artikelVideo van Sint
Volgend artikelVeggie agenda
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in