Etlebinkie naaimachinehoes

Ik werd gevraagd een naaimachinehoes te testen. Nu weten mijn dagelijkse lezers allang, ik heb niet eens een naaimachine. Maar ik vind de website van Etlebinkie met al die hippe hoezen wèl superleuk! Bovendien weet ik dat er veel mama’s meelezen die regelmatig achter hun naaimachine zitten. Deze review heb ik dus uitbesteed aan Kim, die vaak in de weer is met lapjes en haar naaimachine. Lees hieronder haar mening over de naaimachinehoes van Etlebinkie.

Wist je dat bijna alle naaimachine hoezen nooit passen? Ze lijken misschien allemaal op elkaar maar dan is hij net te klein of juist veel te groot. Dan heb je nog het handvat wat nooit op de goede plek zit… Maar deze hoes is perfect! Omdat hij op maat gemaakt word heb je hier helemaal geen problemen mee. Mijn naaimachine staat bijna altijd op tafel, omdat ik hem regelmatig gebruik en daarom geen zin heb om elke x helemaal achterin een kast te zetten. Door deze hoes staat hij eigenlijk super gezellig! En wil ik hem helemaal niet meer in mijn kast zetten. Hij past leuk bij al mijn andere spulletjes die ik in mijn huis staan. Er zijn veel verschillende stofjes waar je uit kan kiezen, en daarom zit er voor ieder huishouden wel eentje bij die bij jou past.

Hoera! Vanaf 20 januari tot 14 februari 2011 gratis verzending van alle naaimachinehoezen. Klanten kunnen bij hun bestelling code 140211 gebruiken.

Vorig artikelB.sirius
Volgend artikelMissy Higgins
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in