Handige naaimachinehoes

Handige naaimachinehoes in hippe kleurIk werd gevraagd een handige naaimachinehoes te testen. Nu heb ik zelf geen naaimachine en kan ik er ook niet me overweg, maar mijn oudste dochter is er wel handig mee. Zij was er dus blij mee. Met de naaimachinehoes kan ze alles meenemen als ze op locatie aan de slag moet. Hij kan zelfs mee op vakantie, al zal ze dat niet snel doen hoor. Dan zijn we namelijk meestal op pad. Maar op haar kamer kan deze ook goed worden opgeruimd met alle plek voor fournituren enzo. 

Lees ook: Gulf Coast Cottage, leuke zelfmaak producten van vilt

Handige naaimachinehoes

De juiste maat naaimachinehoes

Wist je dat bijna alle naaimachine hoezen nooit passen? Ze lijken misschien allemaal op elkaar maar dan is hij net te klein of juist veel te groot. Dan heb je nog het handvat wat nooit op de goede plek zit… Maar deze hoes is perfect! Omdat hij op maat gemaakt word heb je hier helemaal geen problemen mee. Mijn naaimachine staat bijna altijd op tafel, omdat ik hem regelmatig gebruik en daarom geen zin heb om elke x helemaal achterin een kast te zetten. Door deze hoes staat hij eigenlijk super gezellig! En wil ik hem helemaal niet meer in mijn kast zetten. Hij past leuk bij al mijn andere spulletjes die ik in mijn huis staan. Er zijn veel verschillende stofjes waar je uit kan kiezen, en daarom zit er voor ieder huishouden wel eentje bij die bij jou past.

 

naaimachinehoes

Vorig artikelB.sirius
Volgend artikelMissy Higgins
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in